GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 467

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,2K
Sayfa
467/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1220441_620x410.jpg

cavanda-640.jpg

1105730_620x410.jpg

Lassana-Diarra-Man-United-Transfer-News-673198.jpg

4_d.jpg

=

vccc.jpg

Para konusuna da takılmamak lazım bence geçen sene tek başına ş.ligine gitmedik mi katılım payını tek başımıza almadık mı ama ne yaptık o paraları hiçbir yere harcamadılar üstüne üstlük transfer dönemini +10m € ile kapatmışız geçen sezon ligi 6.bitirince bu sezon da kombineler formalar satılmayınca dursun bile anladı para harcamadan para kazanılmayacağını

Chelsea TD Antonio Conte : ''Bazen, rüyamda Sneijder'in golünü görüyorum, çok üzülüyorum. Turu biz haketmiştik.":asd22:

Meloyu degil daha genc birini alcaz dedikten sonra 31 yasindaki diarrayi almak garibime gitti.

Tamam iyi futbolcu. Ama 27 yasinda realde oynarken avrupanin nerdeyse bütün kulüpleri talipdi diarraya. O kariyerinin zirvesinde para icin rusyaya gitti.

Yedigi cezayida lokomotifdeki antrenörüyle ettigi kavga yüzünden antrenmana cikmadigi, yani profesyonel davranmayip sözlesmesindeki zorunluklari yerine getirmedigi icin yedi.

Bence bizede sadece para icin gelcek. Sorunlu bir oyuncu ve bence davranislari ve gecmisi sorunlu bir oyuncu oldugunun göstergesi.

Tamam meloda bizimle para icin tartisidi. Ama Adam hakliydi. Burak ve selcugun aldigi paraya bakipda kendi degerini ölcerek istedi bizden o parayi zamaninda.

Simdi Risk alip 31 yasindaki sorunlu ve kariyerini yildizinin parladigi dönemde para icin satip rusyaya giden adamimi alalim yoksa 33 yasindaki Galatasaray Asigi, ülkeyi, kulübü ve taraftarlarin ne istedigini bilen MELOyumu ?

Bence cevabi net. Bana kalirsa kesinlikle Melo.

Ki bide Lassana Malili bir oyuncu. Onun Jenerasyonundaki afrikali oyuncularin pasaportdaki yaslarinada pek güvenmemek lazim. Bence görünüsene bakarsak melodan 2 Yas kücük degildir belkide.

Neyse. Taraftar olarak artik o kadar bikmisiz ki selcuk inanlardan hamitlerden, Kim gelirse gelsin yeterki gelsin moduna gecmisiz.

Bende ayniyim, hic gelmeyecegine diarra gelsin. Yeterki selcuk oynamasin. Ama Melomu Diarrami diye karar verme lüksüne sahipsek tabikide huyunu suyunu bildigimiz Melo gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt