Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Harbi ya şimdi düşündüm de? Sneijder ile Drogba'nın kaptanı kim arkadaşlar? Harbi süper ya:)

Didier Drogba bir efsanedir.Böyle bir yıldızı getirdiğin için teşekkürler başkanım.

Burak olayı ne arkdaş.Biri açıklayabilirmi

anton_rio_ferdinand82.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’un bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü savunma oyuncusu Anton Julian Ferdinand, İstanbul’a geldi. Gece saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan menajeri ile giriş yapan Anton Julian Ferdinand, Bursaspor ile görüşmeye geldiğini belirterek, sabah Bursa’ya gideceğini transferin bu görüşmeden sonra netleşeceğini söyledi.

Manchester United’da oynayan Rio Ferdinand’ın dakardeşi olan 28 yaşındaki Anton Julian Ferdinand güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

Adamlar nasıl vuracaklarını çok iyi biliyorlari.

adamlar en son yazmış ferdinandın kardeşi oldğunu çok iyi :D

gargamel çok fena bozuldu hahahahahahahahahaha

ama çok kötü oldu kızardı gargamel

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Az önce Aziz ile PES atalım dedik. Ben Galatasaray'ı seçtim, "Aaa sen güçlü takım seçtin, ben de Barca'yı alırım o zaman" dedi. :(

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::ciftetelli::ciftetelli:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]deliemin - 28.01.2013 00:32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

yazıldıgına göre 4milyon euro imza parası yarım sezon için 2milyon euro alacak kalırsa seneye 6.9miyon euro alacak ne paraymış bitmedi gitti... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antudakiler sıyırdı :D

arkadaşlar Adriano ile ilgileniyormuşuz diyorlar... bunun hakkında bilgisi olan var mı kim ilk duyurdu ?

Yalnız tüm spor kanallarında GALATASARAY konuşuluyor haha , neyse adam olacak bunlar :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt