Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
yaw s.günesin olmadigi yerde onur falan durmaz.biz istersek aliriz onur kim la
yaw s.günesin olmadigi yerde onur falan durmaz.biz istersek aliriz onur kim la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Galatasaraylıyım
Selçuk TS altyapısından gelen bir adam değil, aynı kefeye koyulmaz, onur farklı bir durum, bizdeki emre olayı gibi, bize bedavaya gelirse aynı olay. Selçuk Engin bunlar farklı durum.
hamit bugun çok iyiydi ben bugun haiti beğenmeyenlerde artniyet arıyorum 10 kişi kaldık tek başına takım gibi oynadı ileri geri! hala hamit şöyle böyle diyorlarya cidden yazık önceki maçlarda kötü olabilir ama bugun cidden iyiydiYahu birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Top Hamit'e geldiği zaman hep yalnız. Ama hep! . Ulan bir kişi pas almaya gitmez mi? bir kişi boş alana kaçmaz mı? Hamit'e topu veriyorlar öyle izliyorlar. Yani ''sen orda 3 kişiyi çalımla ondan sonra içeri doğru gir bize pas ver'' der gibi.. Yahu adama top geldiğinde 3 kişi birden dalıyor. Adama yakın oynayan yokki.
abi neden ceza almıstın sen![]()
Hayır Galatasaraylıyım
Selçuk TS altyapısından gelen bir adam değil, aynı kefeye koyulmaz, onur farklı bir durum, bizdeki emre olayı gibi, bize bedavaya gelirse aynı olay. Selçuk Engin bunlar farklı durum.
hamit bugun çok iyiydi ben bugun haiti beğenmeyenlerde artniyet arıyorum 10 kişi kaldık tek başına takım gibi oynadı ileri geri! hala hamit şöyle böyle diyorlarya cidden yazık önceki maçlarda kötü olabilir ama bugun cidden iyiydi
Biraz başım ağrıyo papatya![]()
hamit bugun çok iyiydi ben bugun haiti beğenmeyenlerde artniyet arıyorum 10 kişi kaldık tek başına takım gibi oynadı ileri geri! hala hamit şöyle böyle diyorlarya cidden yazık önceki maçlarda kötü olabilir ama bugun cidden iyiydi
Hayır Galatasaraylıyım
Öküzün ipi koptu modların okey masasını dağıttı![]()

atleticolu adrian da gözden düştü bu aralar ilgilensekmi ne
ardanın parasını da ödememişlerdi bunlar dimi
yabanci siniri kalkti da bizim mi haberimiz yokatleticolu adrian da gözden düştü bu aralar ilgilensekmi ne
ardanın parasını da ödememişlerdi bunlar dimi
Abi lütfen![]()