Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

Boracan kesin Vitonun üzerine atlayandir :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Cevap: Transfer Nöbeti

renktaş bu adamı bu hafta juve maçında izledim gerçekten çok boş tam bir bomba zaten son dk da eliyle müdahale atti penaltıyı vermedi hakem. yani söyle söyliyim bu adamı alacağımıza gökhan zanı oynatalım paramız cebizimde kalsın daha iyi var sen düşün işte nasıl bir oyuncu olduğunu

Doğrusu ben hiç izlemedim kendisini ama düz mantık İtalya'ya gitmiş bir defans oyuncusu burda konuşulan kadar kötü olmasa gerek.

Bu seneye kadar ara dönem alınan oyunculardan hiçbir şey olmaz diye düşünmüştüm ama Riera cezalı duruma düşse, sakatlansa veya başka bir şey; sadece Manu maçını düşün.. Valencia-Balta eşleşmesi ;) Ki üstüne Riera defansif olarak iyi değil, Türkiye'de zaten bize karşı sağlı sollu hücum yapacak takım çıkmaz ama CL var. Kazaya hiç gerek yok bence.

Bence de alınmalıydı ama hoca Carlinhos'u çok istedi mesela ama kulübü bırakmak istemedi. Bende savunma yönünü beğenmiyorum ama sol beke bu saatten sonra transfer gelmez.

Pes 13 de Drogba ile Sneijder ı Galatasaray a almaya çalışıyorum gelme ihtimali %1 , yapacağınız teklifi ciddiye bile almaz diyo :o

Nereden nereye. Büyük adamsın Ünal Aysal.

Arkadaş işi gücü bıraktınız sabahtan beri biriyle garip garip dalga geçiyorsunuz koca koca adamlar. Laf sokmaya çalışmalar filan. Ne yaptıysa yaptı ne böyle hep bir ağızdan dalga geçmeye çalışıp "hahaha nihaha" gülmeler.?

Arkadaşlar Galatasaray'lı olmayan itler forumdan bir sildirip gidebilir mi acaba ? İstenmiyorsunuz . :mad:

Münir Özkul ölmedi arkadaşlar.Sosyal medyanın trollemesi.

quote_icon.png
Yunus Boğazlıyanlı Nickli Üyeden Alıntı Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Real Madrid taraftarının analizi güzel: "Galatasaray'ın transferlerine bakıyorum bence Mourinho bizden oraya gider.

Essien'ni de isteruk.Ama Carvalho kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt