Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mehmet Dereli fazla marjinalsin hakketti o fakirler bunu çoktan

Geçiniz tinerci menemencileri..Bunlar Ali Sami Yen küfür etti,Ebouye Meloya neler söyledi..Fatih Terime geçen yıl küfür etti..Umrumda bile değiller büyük takım olarak dahi görmüyorum..Bursaspor ne ise Bejiktaşta aynı kıvam benim için..

Gelirse bi stoper gelecek, solbek yaza kaldı. Stoper de yaza kalabilir.

bugünde bi ara adriano haberleri dolanıyodu forumda ne iş acaba adriano mevzusu

stoper yaza kalmaz,kalmamalı çünkü ujfalusi dönemedi takıma,mutlaka stoper özellikleri olan bi adam alınır ama haber çıkmaması tedirgin etti beni az gün kaldı zate,aslında hem solbek hemde stoper özellikli birini alıp bi taşla iki kuş vurmak çok akılcı ama öyle bi hamle yapamayız gibi

Cümleten iyi geceler :ayatollah:

Geçiniz tinerci menemencileri..Bunlar Ali Sami Yen küfür etti,Ebouye Meloya neler söyledi..Fatih Terime geçen yıl küfür etti..Umrumda bile değiller büyük takım olarak dahi görmüyorum..Bursaspor ne ise Bejiktaşta aynı kıvam benim için..

Bursa>BJK

RAsım ozanı bugun tebrık etmek lazım ahmet cakara yolanthe ıle ılgılı tiwitlerınden sonra yayında gecen hafta yolanthenın sanatı hakkında yorum yapan serefsızdır demstın sımdı o tiwitlerı neden attın dıye sordu.Ahmet bı sustu once sonra her zaman kı kıvırmalar ıste bakın beyler fılan :D

Sol bek lazım deme, çok sinirleniyor bazıları nedense :)

kim sinirleniyo kardeş banane milletten

solbek öncelik demedimki ben zaten,öncelik stoper ama stoper oynayan bi solbek de alabilirsek iyi olur.rierayı önde falan kullanabiliriz arada.defansa ama stoper ama solbek mutlaka bi hamle yapılmalı buda stoper olmalı öncelikle

171 kişi napıyor konuda yahu. Gidin yatın renktaşlar beklemeyin gece yarısı açıklamazlar :asd:

Lan içimdeki hise scayım ama drogba gelmıcek gıbı bır hıs var ıcımde.Butun kanallar soylerken ters koseye yatarsak kaldıramaz ınsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt