Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

FATİH TERİME DUA EDİN...

Adam etti takımı.Ayhan,Servet,Barış lı döneminiz aklınızdan çıkmasın.Fatih hoca harici başarınız da yok zaten..

FATİH TERİM > Gs

luce-skippe bordo-galatasaray uefa maçı.

siz önce başarı ne demek onu öğrenin:trollface:

Arkadaşlar çoğu mesajda görüyorum.Gökhan İnler'den bahsediyoruz,takımda görmek istiyoruz da..Gökhan İnler'e ben imkansız diyorum.Keşke gelse orası ayrı bir konu.

İmkansız diye birşey yoktur.

Bknz: Sneijder:)

Tamam Melo işi olmadı. Şimdi çok daha olası bir senaryo üretiyorum:

Malumunuz bu sezon Napoli'de Cavani coştu. 19 maçta 18 gol. Fiyatı +40M€'lara fırladı. Napoli sezon sonu elinde tutamaz, zaten İngilizler sulanmaya başladı bile.

Napoli Cavani'yi sattığı zaman yerine birisini almaya çalışacak. Burak'ı önersek ve Gökhan İnler ile takas etsek nasıl olur? Cavani daha üst düzey bir oyuncu ama Burak ile oyun stilleri benziyor.

elmander drogba çok lüks bence hocam...

mutlaka bir yerlio olur drogbanın partneri...

Burak giderse kesin Elmander-Drogna-Sneijder beraber oynar. Muslera-Eboue-Dany ile yabancı hakkımız bitti bile :) Riera-Melo oynayamaz bu formasyonda.

Elmander satılsa yeridir şu an. Daha Amrabatı falan saymadım oynaması beklenenler arasında. Onu artık ancak sıkışırsak alırız.

Yalnız yabancı sorunu harbi harbi var.

Daha bir de yabancı stoper adı geçiyor.

Riera yerine Balta, Melo yerine Yekta-Engin oynar yoksa Sneijder-Elmander-Drogbaya yer açamayız.

Elmander-Drogba olacak,olmalı,acayip dagıtırız rakibi,melo-amrabat kulübeye,muslera,riera,dany,eboue,sneijder,elmander,drogba,7 oluyor,yerli bi stoper olsa keske,gökhan oynasa dicem ama...:o

Elmander de fena dönmüştü bence. Dün geçen seneki Elmanderdi nerdeyse

Elmander-Drogba olacak,olmalı,acayip dagıtırız rakibi,Melo-Amrabat kulübeye,Muslera,Riera,Dany,Eboue,Sneijder,Elmander,Drogba,7 oluyor,yerli bi stoper olsa keske,gökhan oynasa dicem ama...:o

drogba3n.png

Kiğılıya selam kandırılmaya devam. Gömlek 29 pantolon 49 Takım elbise 199 lira

su yaziyi antu''da gorunce kopuyorum aga.. hahahahaha

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Xabaras - 28.01.2013 11:06[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Drogba´nın yaşına laf eden arkadaşlara Van Hooijdonk´un bize geldiğinde 34 yaşında olduğunu hatırlatırım. Adam Kemal Aslanlı‚ Mahmut Hanefili‚ Selçuk Şahin´li kadroyu sırtında taşıyıp şampiyon yaptı. Futbolcu iyi olduktan sonra yaşı çok önemli değil. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

resmen adimizi duyurduk yenide dünyaya tipki 2000 deki gibi. simdi artik tek eksik olan kupayi almaya geliyoruz.

Burak giderse kesin Elmander-Drogna-Sneijder beraber oynar. Muslera-Eboue-Dany ile yabancı hakkımız bitti bile :) Riera-Melo oynayamaz bu formasyonda.

Elmander satılsa yeridir şu an. Daha Amrabatı falan saymadım oynaması beklenenler arasında. Onu artık ancak sıkışırsak alırız.

ben melonun yerine yetka/engin veya alınırsa alper potuk'u hatta ve hatta sene sonu gökhan inler konusunda ısrarcı olacağımızı düşünüyorum...

FATİH TERİME DUA EDİN...

Adam etti takımı.Ayhan,Servet,Barış lı döneminiz aklınızdan çıkmasın.Fatih hoca harici başarınız da yok zaten..

FATİH TERİM > Gs

Fatih terim > GS ?????

GS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> HEPSİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt