Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jgfx8.jpg

:lol::lol:

Biz Schalke'yi elersek diğer tüm takımlarla eşleşme ihtimalimiz var mı? Yoksa Celtic-Juventus eşleşmesinin kazananı ile mi oynayacağız? Eşleşmeler aşağıdaki şekilde gösteriliyor ama tekrar kura mı var yoksa muhtemel rakipler belli oluyor mu önceden bilemedim..

UEFA Champions League - Matches – UEFA.com

Tekrar kura çekilecek ve geçersek yarı finaldeki eşleşmede belli olacak çeyrek final aşamasında.

[video=youtube;giRt0twfNWU]https://www.youtube.com/watch?v=giRt0twfNWU&feature=player_embedded[/video]

bizim stoper iste@@!

devre arasi dandik stopere para verecegimize, bekleyelim sezon sonunu basalim parayi saglam stoperimiz olsun:cool:

Zlatan bile guluyor lan

Şu hareketi Dany yapsa herkes ana avrat söverdi stoper böyle risk mi alır diye ?

Biz Schalke'yi elersek diğer tüm takımlarla eşleşme ihtimalimiz var mı? Yoksa Celtic-Juventus eşleşmesinin kazananı ile mi oynayacağız? Eşleşmeler aşağıdaki şekilde gösteriliyor ama tekrar kura mı var yoksa muhtemel rakipler belli oluyor mu önceden bilemedim..

UEFA Champions League - Matches – UEFA.com

Tekrar kura çekilecek yarı finale çıkarsak o vakit kura çekilmeden belli olacak.

Son 2 senedir derbilerde acaip bir yükseliş grafiği çizmemizin tek nedeni Fatih Terim'in takımın başına geçmesidir. Açık ve net . :b5:

resmi sitedeki antreman fotolarını gördünüz mü hepsinde burak var.manalı geldi bana.bu çıkan haberlere inat gibi

Tolunay Hoca TS'nin başına gelecek. Sevindim buna.

dün akhisarla oynasak belki puan kaybederdik ama işin içinde derbi olunca diddiye alıyor bizimkiler :asd:

Galatasaray'ımızın şu anda CL'de baş edemeyeceği 2 takım Real Madrid ve Barca'dır.Diğer takımlarla dişe diş bir mücadele sergileriz arkadaşlar bu kadar korkmayın.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt