Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok be hacı onları da bi robben bi ribery götürüyo yarın öbür gün ribery ingiltereye gider görürsün. O zaman napacaklar ?

bayernda sadece roben ribery yok . adamlar komple takim. gomez var müller var schweinsteiger lahm martinez kross neuer ..... cogu maclarini izliyorum. adamlar makine gibi isliyor yani. schalkeyi 5-0 yendiler daha 2-3 hafta önce.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

Bu adamı Türkiye'de tutamazlar fizzik olarak hazırdır zaten ulan ıstemıyodum ama bu goruntulerı görüncede insan dayanamıyo be ikilemdeyim şu an:SS:

Evet farkettim onu , fakat kasten Sneijder'e atılmayan 2-3 top vardı orada takım olamamanın kıskançlığın kötülüğünü bir kez daha gördük .

o pozisyonsa selçuk sniejder e pas atmak istedi zaten orada bi art niyet yok pası kısa kaldı sadece istediği gibi verebilseydi sniejder yazmıştı golü

pas atmayanlardan birisi Sabri, her zamanki hali,

Engin bir çıkış arıyor kendi adına.

Riera kendine güveniyor, çalım atabilen birisi.

komplo teorileri üretmemek lazım. hiç bir yararımıza olmaz

bence tamamen kıskançlık , seyircinin reaksiyonuna göre hareket ettiler yani açıkcası tribüne oynadılar sabri daha sağ ayağını kullanamıyor sol ayağıyla gol atmaya çalışıyor şaştım kaldım diğerlerinde haklı olabilirsin ama Sabri :lol:

sabri bomboş durumda sneijdera pas vermek yerine kendi şut attı.orda inanılmaz saydım ona.

Selçukla Sneijder müthiş anlaşacak yalnız dün onu hissettirdiler.Bize Barcavari bi resital yaşatabilirler

Sneijder bu takıma ilk maçında bile pas yüzdesi bakımında etki etti müthiş bir pas istasyonu adam verdin mi geri alacağını biliyorsun Selçukla iyi anlaşacaklar bu yüzden

o pozisyonsa selçuk sniejder e pas atmak istedi zaten orada bi art niyet yok pası kısa kaldı sadece istediği gibi verebilseydi sniejder yazmıştı golü

hayır onu gördüm selçuk atmak istedi , ama Riera - Engin ve Reyiz orada SNİPER'ı görseydi olay çok farklı boyutlara giderdi. ( 4-1 , 5-1 )

Oha Schalke en iyi oyuncusunu satmış , herşey iyi gidiyor lan :D

sabriyle riera bos pozisyonada sneijdere vermedi arkadas bu kadarda dıslanmaz bi adam yazık günah egosu yok biseyi yok çocugun

bayernda sadece roben ribery yok . adamlar komple takim. gomez var müller var schweinsteiger lahm martinez kross neuer ..... cogu maclarini izliyorum. adamlar makine gibi isliyor yani. schalkeyi 5-0 yendiler daha 2-3 hafta önce.

Bayern kötü takım demedim ki , örneğin sen Barcelonayı Xavi İniesta ve Messi'nin yürüttüğünü biliyosun ama Puyol var Pique var Alves var bu da öyle bişey. :)

Muslera ( BANKO )

Eboue (Sabri) - Semih - Danny (Ujfalusi) - Riera ( Transfer )

Selcuk ( Banko ) - Melo (Yekta/Transfer)

Sneijder ( BANKO )

Drogba ( Umut ) - Burak (Elmander)

:yenieek:​

Bunu bir hakaret olarak değil iltifat olarak söylüyorum ki Drogba camız gibi adam :D

bence tamamen kıskançlık , seyircinin reaksiyonuna göre hareket ettiler yani açıkcası tribüne oynadılar sabri daha sağ ayağını kullanamıyor sol ayağıyla gol atmaya çalışıyor şaştım kaldım diğerlerinde haklı olabilirsin ama Sabri :lol:

ya ne diye kıskansınlar. Saçmalamayın Allah aşkına.

Sneijder, Selcuk Frikik polemigi cikmisken, birde Drogba geldi, iyimi? Buda cok pis kullaniyor. :D

Benim Fikrim: Fenere Karsi Drogba kullansin :asd:

sabriyle riera bos pozisyonada sneijdere vermedi arkadas bu kadarda dıslanmaz bi adam yazık günah egosu yok biseyi yok çocugun

fatih hoca kulak çekmeli kusura bakmasın sabri efendi sneijder yüksek para alıyor diye tavır yapacaksa bir dakika kalmasın riera ise dünyanın en pahalı sol beki daha ne tavrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt