Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İkisinin de bonservisi yok diye biliyorum ben, Anelka ile 5 aylık kısa anlaşma yapmış Juventus.

"Juventus, Fransız yıldız Nicolas Anelka'yı kadrosuna kattı. Son olarak Çin Ligi'nde Shanghai Shenhua takımında forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, İtalyan kulübüyle 5 aylığına anlaşmaya vardı."

Marrotta, ilk planda oyuncuyla kısa süreli bir anlaşma yaptıklarını belirtirken; sezon sonunda Anelka'nın durumunu yeniden değerlendireceklerini söyledi.

Biz de direk menajerlerle görüşüyoruz Drogba için.

anladim ama Anelka kiralik gitmis yaziliyor o yuzden

Bir futbolcunun hedefi varsa asla Rusya,QPR gibi takimlara gitmez.

Hem bizim Drogba'yi da almamiz adamlari deli etmistir, mutlaka para yoksa da sponsor falan filan bulup getirecekler onu.

olabilir evet

bence şikeciler bilerek belhanda transferini drogbadan sonra açıklayacak. son hamleyi yapıp taraftarlarının gözünü boyamak için

Yok artık :D

BBsu6EPCIAAMpgk.jpg:large

%C3%BCnal-aysal.jpg

macin genis özeti düstümü beyler ? söyle en Hd'sinden :)

bu sene champ.liginde bi yarı final görürsek sanırım seneye çok rahat transferler yapabiliriz.

benim merak ettigim endiselendigim, takimda fazla lider oyuncu olacak sikinti cikacak diye, ujfa, melo, selcuk, hamit, sneijder, drogba, seneye belki serdar tasci g. inler, hepsi kaptanlik yapabilecek ve lider oyuncular, o kadar lider oyuncu olur mu bi takimda? sakincali olur sanki, birbirini dinlemezler sonra:eek:

seneye söyle bi kadro nasil olur:

Onur

Eboue Semih S.Tasci Carlinhos

Fer Selcuk

Hamit Sneijder Frei

Drogba​

bence şikeciler bilerek belhanda transferini drogbadan sonra açıklayacak. son hamleyi yapıp taraftarlarının gözünü boyamak için

Boyasalar ne olur Eadnaan bro. Adam drogba adam Sneijder. Belhanda kim yahu :) Belhanda bu isimleri görse imza ister. Şaka bir yana Belhanda çok büyütülüyor Özerinho'dan hallice.

Bir futbolcunun hedefi varsa asla Rusya,QPR gibi takimlara gitmez.

Hem bizim Drogba'yi da almamiz adamlari deli etmistir, mutlaka para yoksa da sponsor falan filan bulup getirecekler onu.

İyi de artık kuşların da bir hedefi yok ki. Hedefi olan takıma gitmek istiyorsa ya bize gelecek ya da başka lige gidecek.

Dsmart nete geçtim 65 tl ye modem + 8 mbt limitsiz 50 gb akn internet + maxi paket (CL + NBA maçları dahil)

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Drogba transferinde millet okmu soğukkanlı banamı öyle geliyor sneijder gibi yankılanmadı sanki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt