Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben baktim o takimlarda en fazla 4 tane filan var, gerisi genelde 'isci' agirligi olmayan adamlar, bizde bi baktim 6-7 tane olacak sanki

Yok yok normal bunlar kafayı takmayın bence. Defansif lider Ujfa, forvetde Drogba ortasahada da Sneijder:) Takım kaptanı Sabri:)

424895_402500789836413_939822088_n.jpg

Burak +10 gelen her teklife satılmalıdır

Burak'a teklif gelse bile ne olursa olsun gönderilmemelidir. Oynatacak 5 yerli bile zor buluyoruz, Burak nereye gidiyor.

Ben G.Inler ve Tasci diyorum kontenjan sorun olmasin diye siz Toure-Capoue falan diyorsunuz.

Yok yok normal bunlar kafayı takmayın bence. Defansif lider Ujfa, forvetde Drogba ortasahada da Sneijder:) Takım kaptanı Sabri:)

bence Sabri daha kaptan olmasin onumuzdeki sezonda, cok sacma geliyor artik bu yildizlarin arasinda :)

Selçuk Hamit Burak Semih gibi kaliteli yerlilerin yanında Drogba Sneijder Muslera Eboue Elmander gibi çok kaliteli oyuncularımız var.

Seneye takımımıza umut bulutun bonservisi alınır bence melo performansına göre değerlendirilir benim görüşüme göre çok iyi oyuncu melo gerek savunmadaki yıpratıcılığı hava topu hakimiyeti olsun gerek hücumda ileri çıkışları attığı 30 40 metrelik ters paslar olsun kaliteli bir oyuncu bu sene her ne kadar geçen seneyi aratsada iyi bence.

Bu oyunculara ek olarak artık genç gurbetçileri transfer edeceğimizi düşünüyorum gökhan,inler kerim ,frei serdar ,taşçı ömer toprak gibi.

Bu transferlerin yani Sneijder gibi isimlerin alınmasının diğer sebebi bu. Gençlere daha cazip gelmek.

4 FORVET VAR yedek stoper yok yav tırsıyorum su stoper ısınden Terım nası onay verdı drogbaya anlamadım

Burak'a teklif gelse bile ne olursa olsun gönderilmemelidir. Oynatacak 5 yerli bile zor buluyoruz, Burak nereye gidiyor.

Ben G.Inler ve Tasci diyorum kontenjan sorun olmasin diye siz Toure-Capoue falan diyorsunuz.

Burakı şimdi +10 a yollamazsan bir daha sittin sene o adamdan para kazanamazsın ederi o ve bulduysa gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt