Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim şerefsiz medya kaleye Zapatayı aldık '' Bu nasıl kalecidir top görse bomba zanneder '' diye tepki verdi. Muslerayı aldık '' Parası çok bu kadar para kaleciye verilir mi '' dediler. Culio yu aldık '' Adam Cluj da ilk 11 de oynamıyor Galatasarayın futbolcusu bu kadar ucuz adamlar olamaz '' dediler. Sneijderi 28 yaşında aldık '' Katardan önce son durak ve büyütülmüycek isim '' dediler.Drogba gelicek medya yine şerefsizlik yapıyor '' 34 yaşındaki adama bu kadar para verilir mi '' diyorlar.Bu ülkeye VAN HOJDOONK geldiğinde aynı yaştaydı medyanın ne kadar poh pohladığını duyduk ve neler yapabiliceğini gördük UNUTMAYIN bu ülkede hali hazır PİER WEBO var ve ligin şu anda en iyi forvetlerinden bi tanesi ki FB-BJK almak için uğraşıyorlar. Drogbadan bahsederken medyanın 100 kere düşünmesi lazım.

Ya dany şuan ingilterede olsa herkesin ağzının suyu akardı. waşş adama bak diye.

İlla oyuncu almak yerine bunları eğitebilecek üst düzey bir eğitmen alsak hem semih hemde dany üstüne koysa.

bence acik ara Turkiye nin en iyi stoperi ayrica 26 yasinda henuz, bazilari da bunlari gormuyor iste

Drogba gelene kadar ki süreci kayıpsız atlatırsak Drogba gelince zaten durdurulamayız.Kısa vadede bu ligde Drogba'dan daha yararlı olacak 2. bir futbolcu yok

Muslera

Eboue-Semih-Pique-Hakan B.:D

Selçuk-G.İnler-Iniesta

Messi-Drogba-Burak

yabancı sınırı yüzünden hakan'ı kesemedim :trollface:

şu fildişini eleyecek takım yok mu arkadaş orda?

Everton dan aciklama: Twente ile gorusmeler sonucunda Leroy Fer icin 10 milyon euro bonservis konusunda el sikistik

Beyler wesley'nin güzel bir fotoğrafı varmı dünden kapak fotoğrafı yapıcam

ya drogbayı sneijderi geçin amrabatım nerde ya özledim adamımı

523247_492865877438779_1123178901_n.jpg

[TABLE="width: 100%"]

[TR="class: tdBG_0, bgcolor: #F4F4F4"]

[TD]wo 30/1[/TD]

[TD="align: left"]Algerije[/TD]

[TD="align: left"]Ivoorkust[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt