Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sinan bolat--bedelsiz

ömer toprak--5 milyon

serdar taşçı--10 milyon

gökhan inler--10 milyon

alper potuk--4milyon+ceyhun

gökhan töre--3 milyon

kerim frei--3 milyon

onur kıvrak--7,5 milyon(muslera giderse)

soner aydoğdu--1 milyon+sercan+yiğit

serdar aziz--2 milyon+ufuk ceylan+engin

yabancı sınırı daralacağı için 2 sene içinde bu oyuncuları kademe kademe almak lazım.

Twente, Fer'den gelecek parayla Djuricic'i alacak. Heerenveen ve Twente gorusmelere baslamis...

3 yildiz nerde Azizim :D Artik taraftarin da yemiyor bunlari :D Angutlar da akillandi artik :D

Şikebahçe ve yandaş basını şunu o kuş kadar bile olmayan beyninize sokun

Melo'yu size YEDİRMEYECEĞİZ ULAN !!!

sinan bolat--bedelsiz

ömer toprak--5 milyon

serdar taşçı--10 milyon

gökhan inler--10 milyon

gökhan töre--3 milyon

kerim frei--3 milyon

yabancı sınırı daralacağı için 2 sene içinde bu oyuncuları kademe kademe almak lazım.

sinan bolat tam bir balon,inşallah muslerayı satıp bolatı almak gibi bir hata yapmayız

onur bile bi nebze ama bolat olmaz

arkadaşlar bence biraz abartıyoruz tamam geçen sene süperdi ama bu sene "bana göre" çok kötü "aldığı paraya kıyasla" ayrıca tam bir el bombası ,bir diğer önemli konu yabancı sınırlaması varken mecburen elden çıkacak adamlardan birisi,düşünün bir seneye beş yabancı hakkımız var, Muslera,Eboue,Sneijder,Drogba bu dördü kesin diyelimki stoper veya sol beke yabancı alınmadı (zor ama) Ujfa ve Baros'un sözleşmeleri bitiyor, Elmander ve Riera sözleşmeleri 06.2014 yani birer yıl daha var, Ambrabat ve Dany daha yeni geldi ve uzun süreli sözleşmeleri var sizce elden çıkarılması en kolay kim var ? Melo ,keşke türk olsa idi ama yapacak birşey yok ha yerine kim mi oynar, şuanda o mevkinin tam adamı yok bizde ama yekta ile Engin idare edebilir bir de gülmeyin bana ama bence Sabri o mevki de oyanayabilir (hava hakimiyeti dışında) tabi Selçuk'u da değerlendirebiliriz o mevkii de dediğim gibi bunlar benim düşüncem ama bu kadar maliyeti olan ve objektif bakıldığında saha içerisinde her an sorun çıkarabilecek bir oyuncumuzdan bahsediyoruz

edit : Muslera çok iyi paraya satılırsa,elmandergitmeyi kabul ederse,riera gönderilebilirse ,ambrabata iyi bir teklif gelirse Melo da kalabilir tabi

Fb resmi sitesinden şöyle bir açıklama gelse şaşırmam

"Galatasaray Sneijder ve Drogba'yı almış , yazık günah değil mi bu ülkenin parası gidiyor yav"

74125_575966512431287_891312354_n.jpg

sinan bolat--bedelsiz

ömer toprak--5 milyon

serdar taşçı--10 milyon

gökhan inler--10 milyon

gökhan töre--3 milyon

kerim frei--3 milyon

omer gelmek istemiyor, gokhan tore gelmek istemiyor, serdar aziz cop, kerim frei 3 degil 6 milyon a anca birakirlar, o bile zor, serdar tasci da 1 yil kontrati kalmis, 5-6 ya alirsin 10 falan degil

her ne kadar melonun bugüne kadar yaptiklarini tasvip etmesem de, bu takimdan gönderilmesini istesemde, an itibariyle Futbolcumuzu serefsiz yandas medyaya ve sikeci zatlara yedirmemek amaciyla üzerime düsen her göreve hazir bulunmaktayim.

Forum Ahalisinin Bilgisine sunarim.

Saygilarimla

Bizim sayfaYa bakıyorum Didier Drogba görüşmeleri başlamıştır..Diğerlerinin sayfaya bakıyorum Melo :))) haha ya artık bu kuş beyinlilere neremle güleceğimi şaşırdım..Çevremdeki fenerliler mesela kızdırmaya çalışıyor beni he diyip geçiyorum..Hiç birninin psikolojisi iyi değil.. Hepsi bitik vaziyette yazık çocuklara:)) Umrumda bile değiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt