Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref gelde bı kac bısey söyle taktı ekşi sözlüğe 30 yaş altı duyumcu seni:D:D

kimsenin heykeli dikilmez.. Metin Oktayin, Hakan Sukurun, Haginin dikilmedi baskanin niye dikilecek? baskandan once Hocaninki dikilsin ozaman. o yuzden bunlarla hic ugrasmamak gerek..

Bence Aslantepe ye stadin etrafina guzel bir heykel parki yapila bilir !! Her kim GALATASARAY bayragini basariyla ileriye tasidiysa dikilsin arkadas isterse 100 tane heykel olsun .. ama olsun ..

Bugün nete giremedim şimdi geldim Irmak Kazuku dinledim.

Drogbayla beraber Galatasaray transferi kapattı stoper alınmayacak dedi.

Gündüz bir açıklama falan yapıldımı

tvde çıkan medya şebelekleri bu kadar takımı bozmaya çalışırken sebep ne olursa olsun umut ellerine koz vermemeli...

Üstad hepsi insan sonuçta ek olarak futbol akıl ve sistemin dışında duygusal bir oyun ,anlık tepkiler, üzüntüler, sevinçler , vsvs çok doğal ve ayrılmaz bir parçası

medyanın iyi niyetinden şüphemiz yok :) ama bu açıdan bakarsak bizim taraftarımız da bunu gündemde tutup tartışmak ile ellerindeki kozu daha güçlü ve dikkate değer hale getiriyor

Hahah,noluyo lan,bi tane daha mı alıyoruz...

Valla baskan b.kunu cıkardı...:D:D

Üstad hepsi insan sonuçta ek olarak futbol akıl ve sistemin dışında duygusal bir oyun ,anlık tepkiler, üzüntüler, sevinçler , vsvs çok doğal ve ayrılmaz bir parçası

medyanın iyi niyetinden şüphemiz yok :) ama bu açıdan bakarsak bizim taraftarımız da bunu gündemde tutup tartışmak ile ellerindeki kozu daha güçlü ve dikkate değer hale getiriyor

evet orasıda doğru gerçekten

Herkes söylüyor ama hakkaten 2 yılda nerelere geldik.İnanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt