Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yine transfer mi var hocam :D

big_4202842326b.jpg

[h=5]

[/h][h=5]Ünal Aysal: “Büyük kulüpler, büyük hedeflere, büyük oyuncularla varabiliyor.”[/h]

"Şimdi Galatasaray Şampiyonlar Liginde gerçek bir serseri mayın olacaktır, Zaten Ateşli ortamı nedeniyle Türkiye zordur, Drogba ve Sneijder gibi top-class futbolcular eklenince daha zor olacaktır, Dikkatli olmak lazım.."

aysal_hicbir_sey_eskisi_gibi_olmayacak.jpg

12-05-%C3%BCnal-aysal.jpg

unal-aysal-dan-transfer-aciklamasi-3696704_300.jpg

BÜYÜKSSÜÜÜNNN BASKKANNNNNN :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

ya o degilde birkac ay önce CL finaline cikan Drogba, elazigspor deplasmanina gidecek cok garip :D

guzel mesajlariniz icin tesekkurler.

stoper alinir mi inanin bilmiyorum. ancak son gune kadar cabalayacaklar diye konusuluyor. zira zaman da daraldi, bekleyip gorelim derim.

bu transfer donemi istemeden de olsa isin icine cekildim :-) benden bu kadar :-)

simdi gonul rahatligiyla arkamiza yaslanip, ana haber bültenlerinde toplu kus ölümlerine göz atabiliriz :-)

hepinize sevgiler... :-)

Hep söyledim yine tekrarlıyorum bazıları ancak anlıyor ADAMSIN !!!

bize yaşattığın bütün heyecan ve güzellikler için teşekkürler Şeref...

stoper alinir mi inanin bilmiyorum. ancak son gune kadar cabalayacaklar diye konusuluyor. zira zaman da daraldi, bekleyip gorelim derim.

bu transfer donemi istemeden de olsa isin icine cekildim :-) benden bu kadar :-)

simdi gonul rahatligiyla arkamiza yaslanip, ana haber bültenlerinde toplu kus ölümlerine göz atabiliriz :-)

Hakkınızı helal edin, benim kalp dayanmaz artık

Transfer Nöbeti

Bu ezmeler hala belhanda yi alamadılar mı?

Sent from my iPad using Tapatalk

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
BuraqKA - 28.01.2013 20:34[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Emenike gelmezse belhanda ile Aziz Yıldırım hemen istifa etsin.olağanüstü kongreye gidelim.

Mesaj BuraqKA tarafından düzenlenmiştir...

belhanda fbde yönetici mi? :lol:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Şu Başkana da bir tezahürat yapılsın adama helal olsun.

Didier Drogba geldi mu, Ünal öçın aldı mu, ıssız fener kaldı mu, simdi Aziz yivtiniv

Su transfer donemi kapansin foruma daha fazla gir, sohbet edelim maclari pozisyonlari tartisalim, eksisozluk den takip ediyorum ama forumda olman daha iyii olur

ya o degilde birkac ay önce CL finaline cikan Drogba, elazigspor deplasmanina gidecek cok garip :D

Elazığ deplasmanı geçti. Ona stat yakan, devlet polisine saldıran, yine polis arabası deviren, devlet malına zarar veren teroristlerle dolu bir sahaya gidecek desek daha doğru olur. CL finalinden teroristlerin sahasına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt