Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

artık en buyuk gorev bızlere dusmektedır. zzaman bırlık beraberlık zamanı..kotu sonuclar alsak bıle kenetlenmelıyız.. VE STORE LARA HUCUM ETMELIYIZ. ılla forma almak sart degıl bır kalem bıle alsak bu bıle takımımıza destekdır..

Wesley Sneijder formaları 1 Haftada 1.100.079 Kişi tarafından alınarak,Türkiyede Rekor Kırdı.Ve bu para ile Drogbanın Bonservisi karşılandı

Bu dogru mu ya

doğrudur.. sırtımda sneijder forması varken az önce drogba forması sipariş verdim.. hanım kesecek beni :)

Beyler ürün alalım lütfen yarın kardeşimi gönderip hem bana hem kendisine forma aldırıyorum... Lütfen imkanı olan Herkes Forma veya Orjinal ürün alsın.. Lütfen..

2 forma bir sweat bir mont bere aldım artık gelecek ay istanbula gelince :))

TELEGOL başladı:ayatollah::ayatollah::ayatollah::lol:

Artık var ya yemin ediyorum bu mesajımda kayıtlara düşülsün Messi haberleri çıksın 'hadi be o kadarda değil' demem. O derece bir aşırılık var üzerimde :D

Allahım Gökmen ilk defa olumlu yorum yapıyor birisi hakkında gözlerim yaşardı :sad007:

hahahah gökmen özdenak'a sonunda transfer beğendirdik :D :D :D :D

gökmen özdenak:son 10 yılda en beğendiğim forvet drogba ! drogbanın hayranıyım !

BBtlQVzCEAE_-e1.png

Hemen gelde bu kulübe ve taraftara hayran ol drogba

:ayatollah:

Drogba kendi resmi sitesinde kisaca bunlari soylemis;

''1.5 yillik anlasma yaptim galatasarayla, 18-kez kendi liginde sampiyon ve 2000'de uefa kupasi almis takima gidiyorum, kendi liglerinde 5 puanla lider ve Halen sampiyonlar ligindeler, son 16'da schalke 04 ile karsilastilar. Cok heyecanli yeni bir surec beni bekliyor. Bu tarihi kulübü ve onların ünlü taraftarlarıni keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Bu benim için yeni bir maceranin başlangıcı!''

son transfer olarak ya kolo toure ya da m'bengue gelir herhalde.

hallederiz moruk, canını sıkma en kötü ünal başkana güncelletiriz bakmışın ronaldo falan gelmiş :asd: konuşacağım arkadaşımla ;)

CL sistem ; 4-3-1-2

CL oyuncu;

---- ---------------- MUSLERA----------------------------

-----------EBOUE -----DANY-----TOURE-----RİERA

-------------- HAMİT---MELO----SELÇUK

------------------- SNEİJDER ------------------------

---------------DROGBA ---- ---BURAK------------

TOURE NEDEN VAR DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ ANCAK BENCE EBOUE DROGBA VE TOURE BERABER GELECEK...

Bence Fatih hoca yukarıdaki sistem ve oyuncuyla başlar Cl maçlarına...

ben SCHALKE Kadrosu olarak bunu yazmıştım ... TOURE de gelirse tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt