Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bize HIZLI forvet gelmedigi surece Sneijder pek istedigi paslari atamaz, adam Eto o ya nasil paslar atardi, bizde oyle adam yokki..

keske David Villa yi alabilsek

Forum cok yavasladı bende sizdede aynı durum varmı ?

Forum kasıyormu?

bu arada hocamizin da basi sagolsun.....hocanin bacanagi vefat etmis :sad007::sad007:

Peki görüstügümüzü ve anlasmaya yakin oldugumuzu kendi agzimizla söyledigimiz Drogba´yi neden KAP´a bildirmiyoruz?

Aslinda "Görüsmelere basladik" aciklamasi az sonra gelmeli. Kendileri itiraf ettiler cünkü

KAP hafta sonu kapalı.

deyip bombayı bıraktım.

spiker drogba galatsaraya geliyor mu dedi . Bizim büyük başkan" galatasaray taraftarı ne isterse o oluyor" dedi . oha adamsın başkan :D :D

Çok sinirliyim,yenmemize rağmen çok sinirliyim.

Bu hakem tam şerefsiz.Veli denen şerefsize,necip denilen şerefsize,oğuzhan denilen şerefsizin 850 kere yaptığı faullere sarı vermedi.

Dentinho nun salladığı tekmeye sarı bile vermedin şerefsiz hakem.Ama sana da koyduk ulan,şikeci 8taşada koyduk acı acı ulan acı acıııı.

Adi herifler sizi meloyu haksız yere attırdılar maçtan ama bugün beni en çok sinirlendiren şeylerden biride rakip futbolcuyla herhangi bi tartışmaya giren bi futbolcumuz hep yalnız abi en fazla 1-2 kişi var adamın yanında.Diğerleri sürekli ayırma peşinde adamların hepsi çullanıyo melonun üstüne bizimkiler izliyo olmaz böyle bide kendi sahamızdayız onuda düşün.Engin daha cezanın etkisinde olmasına rağmen hakem tam kırmızıyı çıkarıcakken indirdi elini aşağıya hakemin.yardımcı hakeme gitti ne gördün dedi.Seviyoruz seni engin yedirmeyiz seni şerefsizlere.

Maça gelince iyi oynadığımızı düşünüyorum ilk yarıda ama ikinci yarı golü hemen yememiz ve melo nun atılmasıyla oyun görüntüsü olarak topu kendi sahamızda kabul eder gibi bi görüntü çizdik ama ben genelde rakip sahada oynadığımızı düşünüyorum hemde takımda forvet kalmamışken.

Fatih hocanın hakan tercihinide anlamış değilim.Tek yanlışı oydu fatih hocanın da .Futbolculara gelince hepsi ellerinden geleni yaptı.Tebrikler aslanlar..

Engin olsun, Melo olsun yedirmemeliyiz oyuncularımızı.

ya ne kapalısı abi :D daha geçen pazar gecesi bildirmediler mi sneijderi?:)

Yönetim avatarları kapat pls kasıyor

Peki görüstügümüzü ve anlasmaya yakin oldugumuzu kendi agzimizla söyledigimiz Drogba´yi neden KAP´a bildirmiyoruz?

Aslinda "Görüsmelere basladik" aciklamasi az sonra gelmeli. Kendileri itiraf ettiler cünkü

bence drogba ile işlem tamam sorun sengayla olan sözlesmesını fesh etmesı gıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt