Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 1.051
Cevap: Transfer Nöbeti
asdfbgn
ince görmüşün
Ben de bilirim daha dün oynadı![]()
asdfbgn
ince görmüşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ince görmüşün
milli takımdan kulüp takımına transfer olmuyor kafayı yemek üzereyim
Renktaşlar kusura bakmayın ama yasak olduğunuda biliyorum ama artık taraftarımızın göz göre göre kandırılmasına razı gelemiyorum.
Tsn denilen site 2.BOMBA DA TERİM'in KUCAĞINDA Turkspor.net Spor Haberleri şöyle saçma sapan haber yapıyor ve buna inanıyor insanlar lütfen şuna gücümüz yettiğince bir dur diyelim ben o habere şu yorumu yazdım bakalım yayınlayacaklarmı veya nedicek merak ediyorum.
Yorumların hepsini okudum çok komik yorumlar var . Ya bildiğimiz geçen senel Cl. de Final oynamış hatta kupayı kazanmış kadronun en önemli figüranını (Drogba) Galatasarayımız transfer etmiş bir Allahın kulu çıkıpda teşekkür etmemiş yoksa bu adamı anca rüyamızda görürdük lütfen biraz destekli sallayın. Sneijder ve Drogba çok değil Aysal gelmeden önceki kadromuz orta sahası Mustafa Sarp barış Ayhan namıdeğer BAM2 Sene önce küme düşme tehlikesindeki takımı alıp Şimdi Selçuk Melo Sneijder önlerinde Drogba hatta Burak Umut Elmander ve Amrabat var daha 2 senede hangi yönetim bunu başarabilir ? Neden bunu kimse görmüyor. Anlayamıyorum gerçekten insanları yanlış yönlediriyorsun üzülüyorum. Ve size sormak istediğim tek bir soru var. Önce Aysal Çilek alıcam diyip alamadığı zaman yok borsa oyunu diyodunuz Şimdi aldı Fatih Terime bomba diyorsunuz ? Ne yapsalar mesala sizin için iyi olacak ? Alsa tuzak için aldı? Almasa Taraftarı kandırıyo el vicdan diyorum bu kadarınada Pes gerçekten, size inanan insanlar var lütfen Galatasarayımıza zarar vermeyin en büyük siz ve sizin gibi taraftarlar veriyo. Buraya yazdım yorumu bütün forumlara vericem bakalım yorum yayınlancak mı ve cevap ne vericeksiniz merakla bekliyorum.

uefa bile açıklamış transferi fifadan dolayı bir puruz olsa açıklanırmı akıl var mantık var
solbek'te alaydık iyiydi..
Dün solbekteydi![]()
Bizi Bjk ile karıştırıyorlar.
Ki,
aralarından sadece Q7 bitirdi kendini.
Sen Quaresmanlı,Gutili,Fernandesli,Almeida lı kadronun başına Amatör takımı bile yönemeyecek Teknik Direktör Carvarhal'ı koyarsan takım göçer.
Bence suç ne Gutide, Nede Q7'deydi.Suç onları oynatamayan adamdadır![]()
solbek'te alaydık iyiydi..