Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkanlarının akıttıkları paralarla transfer yapmıyor bu kulüp. bunu aklınızdan çıkarmayın bi kere. bu kulübün taraftarı 10 yıldır çile çekiyor. yönetimlerinin neredeyse tamamı sebat etti, borç ödedi. rahmetli özhan canaydın döneminde camianın aldığı "kurumsallaşacağız" kararı uygulanıyor. yıllardır galatasaray, borçlarını öderken de, transfer yaparken de yöneticileri elini cebine atmıyor.

galatasaray'ın ekonomik kaynağını arıyorsanız, sizin kümede kal diye bağırdığınız sene bile kombinesini alan, localarını dolduran taraftarında, fransız okulu diye alay ettiğiniz mekteb-i sultani'den çıkmış yöneticilerinin uzun vadeli ekonomik planlamalarında arayın.

bu kulübün locaları sezon sonunda bir kez daha kiralanacak. beklenen geliri bilmiyorsanız söyleyeyim. 200 milyon dolar.

kombineleri, satılan formaları, şampiyonlar ligi ve süper lig primlerini katmıyorum bile.

tüpçü gibi kendi camiasına borç parayla querasma gibi adı yıldız adamları toplamıyor galatasaray.

ekşisözlükten

Hocam Krasic sezon sonu muhtemelen gidecek ve verilen para 10 M €'yu geçti..

ya kötü örnekleri bende biliyorum çıkar tabata mehmet topuz ismail köybaşı sayarım ama bizim klübün verdiği en yüksek para 3,5 milyon euro iken ikiye nasıl katlandı 7 ye çıktı bunun mantığını arıyorum bulamıyorum sorun bu.

kötü örneklerden bizeneki biz önümüze bakalım maç başıyla nerdeyse seneliği 7 milyon euroya geliyor allahın aşkına avrupada 7milyon net alan kaç oyuncu var sponsor isim hakkı satışı gibi ek gelirler yoksa klüp kaldıramaz bunu

Renktaş bonservissiz geldi farkındaysan. böyle bir oyuncu tabuttan kalksa gelse bonservisi 12-15 arası olur. böl 2'ye en az 6m yıllık bonservis maliyeti olması gerekirken oyuncuya veriyorsun bu paranın yarısını. Pahalı değil rahat olun :b5::yenieek:

" Merhaba dünyalı biz dostuz" duyumunu paylaşmak yasak mı ?

630799_Galatasaray_SK.jpg

ALLAHIM SANA GELIYORUM :D

7 Yabanci biliyorum ama Rieranin yerine Baltayi koymak pek icime sinmedi, o zaman Melo yerine Yektayi koyarim daha iyi... Veya Dany yerine Zan..!

Daily Mail

Drogba eski kulübü Chelsea'nin teklifine rağmen Galatasaray'a 18 aylık imza attı. Drogba transferiyle ilgili açıklamasında tekrar Şampiyonlar Ligi'nde, en iyi takımlara karşı oynamayı beklediğini söyledi.

şaşırdık mı
:troll:

Arkadaslar Song'u almamiz hic zor degil, 22 mactir ilk 11'e giremiyor. Ne Barcelona sorun cikartir ne oyuncu Galatasaray'a gelmekte nazlanir.

ya kötü örnekleri bende biliyorum çıkar tabata mehmet topuz ismail köybaşı sayarım ama bizim klübün verdiği en yüksek para 3,5 milyon euro iken ikiye nasıl katlandı 7 ye çıktı bunun mantığını arıyorum bulamıyorum sorun bu.

Kime 7 verdik ya bi senede

ben her sene bi forma alıyordum 2 yaparım ama bu kurtarırmı klübü bilemem muhasebecilik filanda değil gerçekler arkadaşım tüpçü adamları getirdiğinde taraftar bizim gibi çıldırt bizi diyordu ünal başkan hesabını iyi yapmamışsa sponsor bulmamışsa futbolcuların isim haklarını peşin pazarlamadıysa bu konuda tek bi haber çıkmadı bu klüp bu paraları ödeyemez ödersede batar formayla olacak iş değil geçiniz

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/134382-batar-miyiz_.html

seni şuraya alalım :)

630799_Galatasaray_SK.jpg

ALLAHIM SANA GELIYORUM :D

Umarım Fatih Hoca'nın aklındaki sistem de bu şekildedir. Hem UEFA'yı aldığımız oyun düzeni , hem Inter'in ŞL 'yi aldığı oyun düzeni.

Aslında düşünüyorum da Inter'in ŞL'yi aldığı kadroya bayaa yakınız kalite olarak :asd:

En azindan sezon sonuna kadar kiralik ve satin alma opsiyonlu.

maliyet hesapları yapanlara

baros

ceyhun

stancu

culio

cris ne kadar alıyor toplamda. 5 ay daha dursalardı ve sözleşmeleri devam etseydi..

4 milyon euro deseniz. drogbanın seneliği çıkıyor. neyin kafasındasınız siz anlamıyorum sadece bir yerden bakıyosunuz..

Alex Song sene sonuna kadar kiralık , sonra bonservisi alınabilir. Ancak böyle mantıklı duruyor.

Yanliz verilen meblalar cidden urkutucu..

Bu paraların çoğunun Afrika'daki hayır derneklerine gittiğini düşünürsek bence güzel. Drogba'nın vakfı bile bu paraların gittiği yerin anlamı olduğunu gösterir içinizin sızlamasına mani olur.

Özhan başkan stad fikrini hayata geçiren kişidir. O kendini düşünmedi, kulübü düşündü. Yoksa borç alıp taraftarın gözünde büyük transfer yapan başkan olabilirdi. Bugün kredi almadan kendi gelirlerimizle, özellikle stad gelirlerimizle yapıyoruz bu transferleri. Bize bu stadı kazandıran büyük başkan Özhan Canaydın'ı anmak istedim. Allah rahmet eylesin.

Şu Chedjou alalaım ya adam ibrahimoviçe bile çalım atmış:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt