Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

galatasaray.org açılıyor mu sizde?

erman:oguzhana 6 maç geçiriver ne olucak

çok ilginç bir vaka diyorum ve tek kelimeyle türk futbolunun hali diyorum meireles olayından dolayı bunuda kaldıracaklar ama çok ilginç valla ne olacak belli deeğil ama tek bir şey var 20 li yaşlarındaki oğuzhan ve necip tam bir ooo.......u

melo tükürmedi ama 5 maç ceza almalı demek nasıl bir kafadır onu bi açıkla sonra lafı dolandırırsın:asd:

Toure olmaz bana göre. Zaten olmayacakmış da. Bakın görün Ertuğrul Yılmaz ayrıldı. Yüklü bir bonservisle Serdar Aziz'i kakalayacaklar bize.

melo tükürmedi ve ceza almayacak bu kadar!!!

itmedi sinirlilik anında normal bişey büyütmeyin

neyi büyütmeyin ya adam dövsün büuyütmeyin kırmısı yesin büyütmeyin hocamızı itsin büyütmeyin bırakın ya ne kadar sinirli olursa olsun o hareketi yapamaz bu akşam puan kaybı yaşasaydık aynını diyemzdin yaptığı iş değil tükürmedi ama her pozisyonda resmen ben kart istiyorum diyo takım 2-1 önde derdi ne ya yılda 8 trilyon alcak millet askeri ücretle çalışcak takıma katkı olsun diye maça gitcek forma alcak beyfendiniin yaptıklarıyla uğraşcaz takım bu akşam yenilse stadda 52 bin kişi tv başında milyonlar üzülcekti niye melo efendi yüzünden kimse gs den üstün değildir yüz verdikçe astarını istiyo gs topçusunu her türlü koruruz ama zarar vereni asla hadddini bilecek kimi ittiğini bilcek karşısında bebe oğuzhan yok neymiş sinirliyimiş

Küfür, küfür iması, küfür kısaltması kesinlikle yasaktır. Lütfen dikkatli olalım.

Başkan böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt