Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Telegol cok ilginc bir Program.

Allah göstermesin bir gün kan cikacak Program ortasinda :lol:

Beyler Toure - Adriano ligtv haberi Yalan. Öyle birşey söylenmedi Ligtv'de.

aslında şunu demek istedim tükürmedi gibi ama demekki ben taraflı davrandığım için öyle görüyor olabilirim tükürme var diyor herkes(butun programdakiler agız birligi yaparcasına selcuk dereli haric) o yuzden oyle dedim ama demek istediğim meireles olayını örnek göstermeyelim orda tükürük net var fenerasyon rol yaptı hala kararsızım bu tukurme olayında var ise suphe bile var ise 5 mac almalı demek istedim

şimdi anladım ne demek istediğini ama sen yanlış bi progamı izlemiş olabilirsin herkes tükürmedi dedi çünkü.

Gerçi oda beni bağlamaz ben tükürmediğini gördükten sonra herkes tükürdü dese nolur.Göz var izan var.

Bilmem kac milyon dolar ver Sneijder'ı al, bilmem kac milyon dolar ver Drogbayı al. Gel İstanbulda KARTAL'a bin :)))

paul pierce sol bek oynayabiliyor muydu?

BBpQ1KrCEAApCLF.jpg

Sneijder'i kucaklayan kim?

Beşiktaşlılar Oğuzhan'ın çirkefliğinden sonra artık Burak'ın penaltısını ısıtıp ısıtıp önümüze koymaz herhalde...

Peh velinin bir penaltı pozisyonu vardı hatırlarmısın. Bizim 2 penaltı ile kaybettiğimiz ali aydının asıldığı maç ona nazire yapmıştı herif. Ona rağmen hala konuşur karaktersizler.

Önce yeni transferinin yaptığını yutkunsunlar. Herif oyuncunun arkasından çimleri fırlatıyor 1 dakika sonra ayağına hamit dokunmadan kırılmış gibi kıvranıyordu. Bunlardan sonra oğuzhana geliriz belki.

şimdi anladım ne demek istediğini ama sen yanlış bi progamı izlemiş olabilirsin herkes tükürmedi dedi çünkü.

Gerçi oda beni bağlamaz ben tükürmediğini gördükten sonra herkes tükürdü dese nolur.Göz var izan var.

aslında haklısın yanlış konuştum :) pardon ama bu spor programları kafayı yedirdi anti gs ciler iş başında dikatli olmak lazım

Paul pierce mı:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

bu arada as beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt