Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

üzüldüm senol hocaya trabzonu hiç iyi gunler beklemıyor

gercekten zor bi camıa

Re: Transfer Nöbeti

Veli inşallah sakatlamaz la SNEIJDERI .:(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

trabzon şenol güneşten iyisini bulamaz. yine eski orta sıra takımı haline dönecek trabzon

yazık oldu şenol hocaya.oyuncular biraz karakterliyse ikna ederler.aykut için bile uğraştılar.

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Arena'da sahaya çizgiler yeni çiziliyor. İste zemin

BBnz1y1CEAEOrYw.jpg

Sadri, Şenol Güneş gibi bir hocayı hak etmiyordu zaten.

En kısa zamanda BAŞKAN olması dileğiyle.Yolun açık olsun büyük ADAM Şenol Hoca.

Şu Afrika tarifeli uçak mevzusu sorgulanamaz mı acaba?

Yok mu tanıdığımız herhangi biri THY'de, en azından gidip gitmediklerini teyit ederdik, hoş ben gittiklerine inanıyorum, Şeref Aydın'ın açıklamaları malumunuz.

Umarım bu transferler gerçekleşir, getirisi sadece sportif başarı ile sınırlı kalmayacaktır, reklam ve bilinirlik anlamında bize inanılmaz katkıları olacağı kesin. 1,5 yıllık anlaşma olması da gayet güzel. Yaz döneminde sol bek gibi önem arz eden yerlere bir kaç transfer yapabilirsek elimizde hayallerimizi süsleyen bir kadro oluşabilir.

Bize eski Galatasaray'ı hatırlattıkları için(vizyon anlamında) Ünal Aysal , Fatih Terim ve yönetime teşekkürlerimizi, şu an elimizden gelen yegane yöntemlerden olan forma ve kombine satışlarıyla, etmeliyiz.

Selammünaleyküm. Az önce tapatalk 2 yükledim ama forumlara üye girişi yapamıyorum. Kapanmaya zorla hatası veriyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Hayırlı nöbetler...:)

Tapatalk 2 uygulaması (com.quoord.tapatalkpro.activity işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapanmaya zorla.

zemşn müthijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:ayatollah:

Brad Friedel şu an Tottenham'ın kalesini koruyor. 1971 doğumlu yani 43 yaşında. Helal olsun adama ne diyim. İngilterenin havası mı suyu mu yoksa ciddi idmanları mı orasını bilemem ama bir Tugay örneği de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt