Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selammünaleyküm. Az önce tapatalk 2 yükledim ama forumlara üye girişi yapamıyorum. Kapanmaya zorla hatası veriyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Hayırlı nöbetler...:)

Tapatalk 2 uygulaması (com.quoord.tapatalkpro.activity işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapanmaya zorla.

A.S. Heyecandandır , bu foruma yürek dayanmaz Tepetakla2 ne yapsın..

daha sahada cizgiler yok?:confused:

bu arada Senol gunes Aykut Volume 2 gibi olmasin

BBn0qcfCUAEe_TT.jpg:large

:ayatollah:

55 i gördüm, canım sıkıkdı :) 14 gözükmüyor sanırım

AW: Transfer Nöbeti

Selammünaleyküm. Az önce tapatalk 2 yükledim ama forumlara üye girişi yapamıyorum. Kapanmaya zorla hatası veriyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Hayırlı nöbetler...:)

Tapatalk 2 uygulaması (com.quoord.tapatalkpro.activity işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapanmaya zorla.

Nereden indirdin kardeşim?

Ben BlackMart Alpha'dan indirdim. Süper çalişiyor.

Sende ordan indir.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

çok üzüldüm Şenol Hocaya.çok kaliteli bir insan.

Brad Friedel şu an Tottenham'ın kalesini koruyor. 1971 doğumlu yani 43 yaşında. Helal olsun adama ne diyim. İngilterenin havası mı suyu mu yoksa ciddi idmanları mı orasını bilemem ama bir Tugay örneği de var.

Gomes ve hugo Llorisi geride bırakıp kaleye geçmek 43 yaşında şapka çıkartmak gerek :ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

Renkdaslar şu anda forumda bi soyunma odası forografi dolasiyo hayır o eski engin emre ve hamit aynı anda oynayamaz imkansız gibi bisey.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

----Elmander---Burak-----

Emre--Selçuk---Melo--Hamit

Riera--Dany---Semih--Sabri-

----Muslera-------------

burda şenol hocaya şenol diye hitap etmek büyük saygısızlıktır.Çok büyük bir değer kaybetmesin trabzon bu değerini üzüldüm ya adamın iki sene önce şikeyle hırsızlıkla yediler hakkını akut gibi çakallar ekmek yediği yerde şenol hocaların değeri zor anlaşılır

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Renkdaslar şu anda forumda bi soyunma odası forografi dolasiyo hayır o eski engin emre ve hamit aynı anda oynayamaz imkansız gibi bisey.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

saat 16.10 ve 55 var. bu üçlünün oynadığı bir maçımız oldu mu ki,bakmak lazım. sabri zaten toplasan kaç maç 11 çıktı!!

Şenol güneş'e üzüldüm açıkcası ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt