Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya fatih terim şu emre çolak konusunda hiç anlamiyorum ya adam sol açikta oynayamiyor adam geçemiyor artik yeter!!!! Kafayi yiyecem ya koyacaksaniz ortaya koyun şu adami

ya fatih terim şu emre çolak konusunda hiç anlamiyorum ya adam sol açikta oynayamiyor adam geçemiyor artik yeter!!!! Kafayi yiyecem ya koyacaksaniz ortaya koyun şu adami

gol atamayan hucumculardan kurulu bir galatasaray engin-yekta-aydin'in ne eksigi var bunlardan (hamit-emre)

Bence ikinci yari Sneijder ve Burak geliyor

Muslera

Dany

Semih

Riera

Sabri

Hamit

Selçuk

Melo

Emre

Umut

Elmander

emre gene kanat:SS::SS::o

Kanat oyuncusu dediğin oyunu dikine oynayabilmeli ve bence aydın hamitten daha iyi bu konuda hamiti ortaya çekmeli bence fatih terim sola amrabat defansif ortasahada selçuk olsun sonrada :D sneijder forvet arkası burakta forvet olsun bide gol olsun yeheeeyyyy
aydin mi? yok artık ya aydın a kalıyorsak kapatalım dükkanı

Kanat oyuncusu dediğin oyunu dikine oynayabilmeli ve bence aydın hamitten daha iyi bu konuda hamiti ortaya çekmeli bence fatih terim sola amrabat defansif ortasahada selçuk olsun sonrada :D sneijder forvet arkası burakta forvet olsun bide gol olsun yeheeeyyyy

kesinlikle katılıyorum ama aydın bizim takım oyuncusu değil. sadece at gibi sabri de koşuyor :) kanat dediğin daha farklı olmalı.. şu anda işimize yarayacak bir kanat oyuncumuz yok.. amrabatı da yeterli bulmuyorum ben şahsen

Lig TV son dakika : Drogba Galatasaray'da. Sözleşme 1.5 yıllık.

drogba ile kesin anlaşılmaya varıldı ligtv

Drogba hayırlı olsun :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt