Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Felipe Melo (@_FelipeMelo_): Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim. Kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim.

ya yürü git sen ne biçim adamsın be kendi evinde oynuyorsun 2-1 öndesin dön arkanı git zaten amaçları seni sinirlendirmekti niye oltaya geliyorsun...

hasan sas dogruladi drogbayi

Hasan Şaş: Drogba ile görüşmeler var dediğine göre gelmiştir. Muhtemelen.

Hasan şaş görüşüyoruz dedi yalanlamadı drogbayı.

Hasan Şaş: Drogba dünya çapında bir oyuncu yönetimimiz gelişmeleri 1-2 gün içinde açıklayacaktır. Ancak olumlu gittiğini biliyoruz.

hasan mujdeyi verdi, yonetim 1-2 gun icinde gerekli aciklamalari yapar dedi, pozitif dedi

Hamit super mucadele etti, malesef golu atamadi ama adam 70 metrede oynadi

Sabri hic yardima bile gelmedi bi adam bulsak turk sunun yerine

Eboue cabuk gel!

Allah'tan kork bee sabri ne yapması lazım artık insanın adı çıkmasın be geneleve düşsün bir insan ama adı çıkmasın yeterki valla çok sinirlendim ayıp ayıp en iyi oyuncumuzdu beee yazıklar olsun sabri zaten gördü kırmızıyı sabri yüzünden gölü yedik zaten sabri hep kaçırdı pozisyonları sabri hep kademe hatası yaptı HANGİ MAÇI İZLEDİM ACABA?

HAsan Sas: cok iyi oyuncu oldugunu biliyoruz. 1-2 gün icinde yöneticilerimiz haberi veiri herhalde. su an görüsmeler ama iyi oldugunu biliyoruz

AW: Transfer Nöbeti

lan resmen adama sirt döndünüz tükürmedi ki tukurugu gordum diyen var mi yok yani sahip cikin.. meirelese madalya verilen yerde meloyu atese atarsak zaten onlarin istedigi olmus olur..

kendinize gelin beyler

Hasan Şaş: Drogba konusunda pozitif gelişmeler olduğunu biliyoruz.

sabri sahanin en iyiisiydi bizim adimiza, sonra hamit

hasan sasda dogruladi gelmemesi icin hicbi sebep yok bence hadi insallah :D

Hasan Şaş: Drogba konusunda gelişmelerin pozitif yönde ilerlediğini biliyoruz.

içim karardı telegole bakınca sanki 5 yedik

Hasan Sas: "Droba, Dünya capinda bir oyuncu. Yonetimimiz 1-2 gun icinde gerekli aciklamayi yapacaktir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt