Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan engin

Rasim ozan kütahyalı

Sergen yalçın

Bilgin gökberk

Srhat ulueren

Gökmen özdenak

Evet şov zamanı,şov başlasın:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sanırım 1 saate Kap'a bildirim gelir Hasan Şaş'ın bu açıklamasından sonra.

Hasan Şaş açıkladı 1,2 güne yönetim gerekli açıklamayı yapar dedi.Bu iş bitmiş geliyooo KaraBoğa:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Allah'tan kork bee sabri ne yapması lazım artık insanın adı çıkmasın be geneleve düşsün bir insan ama adı çıkmasın yeterki valla çok sinirlendim ayıp ayıp en iyi oyuncumuzdu beee yazıklar olsun sabri zaten gördü kırmızıyı sabri yüzünden gölü yedik zaten sabri hep kaçırdı pozisyonları sabri hep kademe hatası yaptı HANGİ MAÇI İZLEDİM ACABA?

sen git be baska mac izledin herhalde, en iyi oyuncumuz mu? hangi pasi isabetliydi, tobe yarabbim git basimdan futbol ustasi

abi bu kaptan ceza bir milyon euro mu ne ...gelirse gelir...

Ynt: Transfer Nöbeti

Ya bu serhat ve gibilerini yakmak lazim.kafasina ..........

Takıma tebrikler.(Melo hariç eğer tükürdüyse).müthiş mücadele ettik.Böyle mücadele edin canımızı yiyin.

2. yarı Fatih hoca neyapmaya çalıştı anlamıyorum Elmanderi çıkarmaması lazımdı Sneijder ilerde ne yapabilir tek başına tamam 10 kişi kalmışsın ama Elmander zaten ortasaha gibi oynuyodu.

MELO'ya sırtını dönenler bir kendinize gelin bugün bence iyiydi tükürük filanda yok bence bizim nasıl bir taraftarımız var ya anlayalmıyorum hemen sırt dönün düşenede bir tekme biz atıyoruz

Abi o kadar sinir harbi oldu ki yemin ediyorum maç sonunda sevinemedim ya.

bölmek gibi olmasın da beyler arkadaşımın bi yakınına çok acil kan lazım

0 RH- kan gerekiyor, acil ameliyata girmesi gerektiği için. var mı bildiğiniz tanıdığınız birileri. ankara'da. ÇOK CİDDİ MEVZU, CEVAP BEKLİYORUM!!!

Beyler, ilgilenmenizi rica ediyorum.

Melonun yaptğı doğru ya da yanlış onu tartişirsın ama adam tükürmedi kimse de kolay kolay yedirtmesin

Gerekirse ünal başkan tahkim kuruluna gitsin melo ile videosu var her şeyi var aziz yaparken iyi

Felipe Melo (@_FelipeMelo_): Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim. Kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim.

çocukların ailen sen ve şerefini yanına al juventusa geri dön. bizde bu sayede kafasında futbolu bırakmış melo yerine hucuma katılacak daha kaliteli bir ortasaha oyuncusu alabiliriz. şampiyonlar ligi kozu da elimizde varken seni şutlamamak için bir nedenimiz yok melocum. belkide şuanda toplaşıp seni konuşuyorlardır bir yerin tutuşmuş ama bu 1 değil 2 değil performansına bakarsak pek de bir çekilecek yanın kalmamış.

çocukların ailen sen ve şerefini yanına al juventusa geri dön. bizde bu sayede kafasında futbolu bırakmış melo yerine hucuma katılacak daha kaliteli bir ortasaha oyuncusu alabiliriz. şampiyonlar ligi kozu da elimizde varken seni şutlamamak için bir nedenimiz yok melocum. belkide şuanda toplaşıp seni konuşuyorlardır bir yerin tutuşmuş ama bu 1 değil 2 değil performansına bakarsak pek de bir çekilecek yanın kalmamış. ok bye

vay be satışlara gel satışlara tamam melo gitsin ama böyle bir yorumu haketmiyor

Federasyonun yüzünü şimdi daha net görebileceğiz.

melo tükürdü yahu. iyice bakin. meloyu istemiyordum zaten sezon basi. böylece biletini kendisi kesmis oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt