Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Melo tükürdü gibi ama barizlik yok Meireles ceza almadıysa Meloda almayacak o kadar.

tv8 ve beyaz tv yi izliyeyim dedim yok arkdaş küfür edip kapattım bu kadarmı galatsaray düşmanı olursunuz,sneijderin parasına takmışlar yok okadar para verilirmi ülkede asgari ücret kaçpara :D guiza alex anelkada ortega da geldiğinde ülkede asgari ücret yoktu dimi millet hayrına çalışıyordu biz aldıkça siz daha kuduracaksınız biz başarılı oldukça sizler perişan olacaksınız her zaman her yerde GALATASARAY

Bu arada Dany 'yi beğenmeyenler görmüşlerdir herhalde bu maçta Dany'yi

hele son dakika kafası ile kestiği bir top var ıskalasa kesin gol

yolanteee.jpg

aslında ilk yarıya bakıldığında melo bu sene ki en iyi oyununu oynuyor geçen seneden örnekler veriyordu,ama işte melo bu naparsın tükürmüş tükürmemiş ben orda değilim sen bu kozu niye veriyorsun,zati hakem (o pozisyonda yan hakem karar verdi)hakem olsa necip maç sonuna kadar çoktam kart yada kartlar görmeliydi maçın sonunda değil.hamit e de sallamyı bırksa herkes ii olacak artık,resmen 10 kişi kalınca takimi sahiplendi resmen.evet bence sneijder i kimse beğenmemiş olabilir ama 11 kişi oynadığımız br maçta ve sneijder li formasyonda çok büyük katkı vereceğine ve pas futbolunda bizi ileriye taşıma anlamında çok yararlı olacağına inanıyorum.bir son sözde sabri ye,eboue nin bu seneki ruhsuz ve tekdüze futbolundan sonra çok ii geldi bu perfomrans.eboue şu oyun açma vs leride bi yapabilse aslında sabri ve eboue yi toplayında tam kollektif biz sağ bek ortaya çıkıyor.sabri bugün çok ii evet ama melo gibi oda sabri işte olmadık bi zamanda olmadık bi yerde bütün oyununu sıfırlayabilir gene de.

Sahanın en iyisi Meloydu çıkana kadar .... Niye tükürmediği halde sahip çıkmıyorsunuz Meloya?? Bu kadar mı kuşların oyununa geliyorsunuz...

Ne tükürmesi kardeşim yakın çekimden gösterdi tükürük falan yok abartmayın

Adam çocuklarının üzerine yemin ediyor tükürmedim diye. Yalan değildir herhal. Ben kameradan birşey anlamadım açıkçası. O şikeci fenerasyon 500 kere izleyip karar verir artık.

Beyler şu adamların bi kere olsun arkasında durun.Melo,Hamit,Engin,Dany bunlar bizim oyuncularımız.Sevmesem de Sabri de buna dahil edilebilir.Yazık günah adam tükürmüyor.

Ali Dürüst: Drogba'yla anlaşma olunca açıklayacağız. Açıklamadığımıza göre demek ki daha anlaşma yok.

Elmander: "Sampiyonlar Ligi ve Lig'de mücadele ediyoruz. Drogba cok iyi bir insan, cok iyi santrofor. Mücadele edecegim bir santrofor daha."

Melo oyundan çıkarken Terim'i ittirdi mi?

Her şeye rağmen kazanmayı bildik. Yalnız rica ediyorum artık maç konusunu kendine ait bölümde konuşsak:)

Burada Drogba'yı konuşalım.:)

Bu arada Serhat Ulueren ve türevlerinin hazırladığı programları izlemeyin, izlettirmeyin. Burada kendi içimizde dahi çok daha kaliteli yorumlar yapabilecek kalitedeyiz. Lütfen o programları izleyerek şu çapulculara prim vermeyelim, onların gereksiz laflarını yorumlarını buraya taşımayalım, tartışmayalım.

1) meloyu yedirmeyelim anti-gs cilere gün doğdu

2)sabriyi rahat bırakın daha ne yapsın amuda mı kalksın

3) hamiti elestireni allah carpar(son vuruslarda kotuydu sadece)

4) umut mücadeleciydi bence asistte kendini gösterdi

not: MELO'YU DESTEKLEYİN BEYLER GÖNDERELİM AMA BÖYLE DEĞİL....

Sahanın en iyisi Meloydu çıkana kadar .... Niye tükürmediği halde sahip çıkmıyorsunuz Meloya?? Bu kadar mı kuşların oyununa geliyorsunuz...

kuslarin oyununa degil. Dürüstüz onlar gibi olmak istemiyoruz. tükürügü göremessiniz ama hareketinden belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt