Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ozaman söyle neden kirmizi yedi ? hadi acikla bana. videoyu koy bakalim

kardes sen cevaplasana koy görüntüyü nerede tükürdü biz tükürmedi diyoruz sen neden kırmızı gördü diyorsun onu hakeme sor tükürdü diyorsan tükürdüğü görüntüyü koy gıcıklığınamı yapıyorsunuz?

tükürüyor iste. taraftar gözlüklerinizi cikarip dürüst olun. insallah maca cikmaz artik bundan sonra

Adam çocuğunu üzerine yemin ediyor allahın üzerine yemin ediyor ve maç içinde yakın çekimde gösterdi tükürmedi çok açık ve net belli oluyor.

Melo fatih hocayı itmiş lan?

YOK BE yok melo fatih hocayı kesmiş sonrada ünal aysala saldırmış şimdide seni ARIYORMUŞ

dalga mı geçiyorsun yoksa milleti mi gaza getiriyorsun öyle bir şey olmadı sadece olay anında adam kimseyi görecek halde değil önü kalabalıktı ordan geçti zaten fatih hoca da onu itti hadi be diyerek bekleme git go go go diye bagırıyordu abartılacak durum yok o konuda

[h=5]Elmander: Drogba çok iyi santrafor. Benim mücadele etmem gereken oyuncu sayısı bir tane daha arttı.[/h]

Arkadaş ben melonun ağzından tükürük çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ama ağzıyla yaptığı hareket tükürme hareketi, artık bu adamın bence alternatifini bulmak yada mevcut kadrodan yaratmak lazım ben hala iddaa ediyorum yekta üzerinde durulursa en iyi alternatifi olur; 1-2 maç orada iyi oynadı sezon sonuna kadar orada oynatsa hoca seneye meloyu aratmayacağını düşünüyorum..

Peki Burak olsa Umut'tan daha etkili olur muydu olmaz mıydı sence ?

Bjk maça başlarken geride kapanıp kontra atak oynayacağını Fatih Terim dahil hepimiz biliyoduk. Burak'da kapalı savunmalara karşı etkisiz bi oyuncu. Yani bence Umut-Elmander ikilisiyle çıkılması son derece mantıklıydı. Üstelik ikisininde orta sahaya yaptıkları yardım ortadaydı oynadıkları süre içinde. Umut'un asisti de harikaydı. Elmander'de bu sezonki en iyi oyununu oynadı.

kuslar varsa burada ucsunlar yuvalarina!!

Beyler, öncelikle biraz duyarlı olalım kazanmışız, transferler yakın, en yakın rakibimizle aramızda 5 puan var, CL'de son 16 dayız. Biraz rahat olmamızda fayda var. Her şey istediğimiz gibi ilerliyorken medya veyahut taraflı yorumcuların galeyanına gelip burada birbirimizi kırmanın anlamı yok. Sabaha kadar burada Melo'nun tükürüp tükürmediğini konuşabiliriz ama yeri değil, teknik kadro arkasındayız dedi, bize de yakışan şu durumda artık Melo'nun arkasında olmaktır, hatalıysa zaten TFF'ye kalmadan teknik yönetimin gereken cezayı vereceğine inanıyorum.

Drogba mevzusu da netleşti gibi hayırlı olsun camiamıza.

Hakan Balta ‏@Hbalta_22

Oguzhan ve necip'i kiniyorum. Daha 20yasinda kendilerini bir .. saniyorlar

Taraftari kullanip kendini zorla aldittiran, iki ay tatil yapip kardesime takim bulun demesi, baskana laf atmasi. neyse siz koruyun meloyu.Galatasaraya yakisacak 10 numara tamam tamam

Bu arada Wesley bayağı klas bir adam tek sıkıntısı maç eksiği sabredeceğiz artık biraz ama; ne kadar akıllı ne kadar zeki bir ne kadar pasa yatkın bir kumaşı olduğunu gördük..:yenieek:

Ulan kimseye kuş muamelesi yapmadım bugüne kadar ama forum da acayip kuşlar var.Mod arkadaşlar nerdesiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt