Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burası transfer nöbeti; geldi mi Drogba? :D

YOK BE yok melo fatih hocayı kesmiş sonrada ünal aysala saldırmış şimdide seni ARIYORMUŞ

dalga mı geçiyorsun yoksa milleti mi gaza getiriyorsun öyle bir şey olmadı sadece olay anında adam kimseyi görecek halde değil önü kalabalıktı ordan geçti zaten fatih hoca da onu itti hadi be diyerek bekleme git go go go diye bagırıyordu abartılacak durum yok o konuda

Ben onu keserim akıllı olsun :D Fenevlilerden farkınız yok şu adamı savundugunuz için takımı kimse 10 kişi bırakamaz engindede aynıydım takıma zarar veren kimsenin bu takımda yeri yoktur dua etsinde berabere kalmadık.

Kırmızı gördükten sonra pitbull yapmadı ya üzülmüşsünüzdür

beyler transfer nöbetindeyiz. :rolleyes:

Hasan Şaş: Melo'nun geçen seneki performansıyla bu seneki performansı arasında çok büyük fark var. Kamp dönemini bizimle geçirmedi, toparlamaya başlayacağını umuyoruz.

Bu arada Wesley bayağı klas bir adam tek sıkıntısı maç eksiği sabredeceğiz artık biraz ama; ne kadar akıllı ne kadar zeki bir ne kadar pasa yatkın bir kumaşı olduğunu gördük..:yenieek:

kesinlikle sneijderin maçı değildi adam bir girdi noldugunu anlayamadı

bu arada bu ziya(telegoldeki) tam bir kıskanç şeref..z

YOK BE yok melo fatih hocayı kesmiş sonrada ünal aysala saldırmış şimdide seni ARIYORMUŞ

dalga mı geçiyorsun yoksa milleti mi gaza getiriyorsun öyle bir şey olmadı sadece olay anında adam kimseyi görecek halde değil önü kalabalıktı ordan geçti zaten fatih hoca da onu itti hadi be diyerek bekleme git go go go diye bagırıyordu abartılacak durum yok o konuda

Baya baya itmiş. Fatih Terim lan o.

kardes sen cevaplasana koy görüntüyü nerede tükürdü biz tükürmedi diyoruz sen neden kırmızı gördü diyorsun onu hakeme sor tükürdü diyorsan tükürdüğü görüntüyü koy gıcıklığınamı yapıyorsunuz?

yahu niye göstersin. büyük ihtimal meloyu sevmiyor gitsin istiyor. tükürmese nolru ben çamurumu atarım diyor. onun için boşver. gösteremez tükürmedi çünkü.

629529_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt