Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu tv yayınlarını ızlıyorumda nekdar çok ezik yorumcular var baktılar bızımkıler kopup gıdıcekk hepsii agızlarındann ..... akıo:D:D:D

bütün Galatasaray taraftarları olarak s..... değilsiniz demek lazım;) kusura bakmayın ama öyle. umrumuzda değilsiniz... s.. s... şampiyonuz;)

Transfer Nöbeti

Umut Bulut sahada ne iş gördü ben hala anlayabilmiş değilim. Burak Yılmaz'ı beklerdim ilk 11 de.

Pardon Elmander ne yaptı? Umut ne yaptı söyleyeyim, attığımız iki golden birinin asistini. Hücum oyuncusunun birinci işi de gol atmak ve attırmakdır zaten.

Umut o asisti yapmasaydı da Elmander 20 km koşsaydı, süper mücadele etti ama gol atmayı beceremedi, yenildik ama ezilmedik mi diyecektik. Gol kralı Umut ile Elmander'i kıyaslamak bile komik olur.

Toure kötü bir oyuncu mu ? Ya zaten Galatasarayın amacı bu sene Şampiyonlar liginde derece yapmak seneye ne drogba ne de toure kalır zaten bi sneijder kalır.:) bunlar seneye daha iyi oyuncu almak için yapılıyor ses getirmek için .

bu arada Tumer Metin denen sahsiyetin biryeri kasiniyor heralde Melo ya verip veristiriyor . BJK a yalakalip yapmak icin elinden geleni yapiyor ezik

problem nerde biliyormusun..bizim taraftarda buna inanip melo'yu takimda gormek istemiyor.. adam bizim formamizi giyip ter atiyor..mucadelisini veriyor ve iyide oynuyor!!

VE ALLAH ASKINA NERDE TUKURDU? BEN NIYE GOREMIYOM? NEDEN BUTUN KANALLAR MIREILLESI KORUYOR VE BIZE GELINCE KOTULUYOZ BU OYUNCUYU?

valla acayip sinirledim:mad:

Adamlara bak ya Melo'nun sicilinden dolayı hakemler böyle düşünmüşlerdir diyor, ben sizim zihniyetinizi.....

Eğer tek transfer yapacaksak ve bunu hücumda kullanacaksak ben olsam Drogba yerine adam gibi bir kanat oyuncusu alırdım.

Drogba'ya ihtiyaç yok değil ama kanat oyuncusuna daha fazla ihtiyacımız var gibi geliyor bana. Koca takımda kanat oyuncusu yok :(

mantıklı ya bu arada Burak ı sattık mı acaba duyum alan var mı garip bir urum var sanki ortalarda
Katılır mısınız bilmem ama ben stoper gelecekse kiralik olarak gelmeli diyorum. Şu an Toure hariç üst düzey stoper alamayacağız zaten, o yüzden sezon sonu Gökhan Inler ve Serdar Tasçı/üst düzey yabancı transferleri stratejik bir hamle olur.

Elmander kadar canını dişine takıp oynayan yabancı gömedşim.on numara bir futbolcu.bu adamı kesince eminim Terimin bile içi acıyordur.açıklamalarından da hep belli oluyor.sneijder de bu karakterde çıkar umarım.

Wesley Sneijder'in performansı hakkında konuşan İsveçli golcü, "Sneijder çok iyi bir transfer. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Bizimle daha çok çalıştıktan sonra savaşan takımımıza o da büyük bir güç katacaktır" diye konuştu.

Didier Drogba transferi hakkında da görüşleri istenen Elmander, "Elbette takıma katılan her oyuncu büyük bir katkıdır. Şampiyon Ligi ve Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerimiz var. Drogba çok iyi bir insan ve santrafor. Takıma büyük bir güç katacaktır. Benim için de mücadele edilmesi gereken bir santrafor" şeklinde açıklama yaptı.

maci izlemek isteyenler, trt1 de simdi genis özet var.

rıdvanın drogba konusunda kuşkuları varmış tabiki olacak nede olsa fener zenci sever :D kobrayı dolayacak boynunuza :D

Kamil abinin cezası kalksın ya Drogba gelecek diyoruz onun öküzü kesecez diyoruz dinlemiyorsunuz.:sad007:

şu ezik medyaaya drogba dan muz gelsınnn:)

Bu takıma kesinlikle forvet (Drogba) şart.

Tükürük savunucularını merak ediyorum..

Ne diyecekler..

Tümerin menemeninin acısı fazla olmuş :asd: ağlıyor

Beyler çok tüküren biri olarak diyorum melo tükürmedi raad olun:eek:

tükürseydi de şöyle balgamlı falan tükürseydide haketseydi ama oda yok:yenieek:

bak bak bi de engine kart verilmeliymiş. Ulan tükürdeyse de iyi etmş zoruna giden 3 tutsun de hadi 9 kişi ile de götürürüz biz sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt