Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tümer e nasıl dokunmuş hahaha

bu arada cezalı kardeşlerimize abilerimize selamlar çok zor beyler burda drogba konuşulurken mesaj yazamamak:sad007:

76140_10151455173742526_217734148_n.jpg

Tolunay kafkas TS deknik direktoru oldu TRT son dk..

problem nerde biliyormusun..bizim taraftarda buna inanip melo'yu takimda gormek istemiyor.. adam bizim formamizi giyip ter atiyor..mucadelisini veriyor ve iyide oynuyor!!

VE ALLAH ASKINA NERDE TUKURDU? BEN NIYE GOREMIYOM? NEDEN BUTUN KANALLAR MIREILLESI KORUYOR VE BIZE GELINCE KOTULUYOZ BU OYUNCUYU?

valla acayip sinirledim:mad:

Ben sana diyim mi kardesim bizim cogu taraftarimiz eziklerin dedigi gibi IYI gun dostu !!

Transfer olmadimi yonetimi linc eden bizim taraftar ! Futbolcuyu yuhalayan bizim taraftar !

Bazen dusunuyom o sahsiyetler gercekten GALATASARAYLImi diye ..

Bari Sinav yapin IQ testi yapin da o sahislari taraftar olarak sayalim !!

Kim olursa olsun sahip cikacaksinnnnnn !!! kari gibi yem etmicen futbolcunu !!

Arkadaşlar hepimiz 3 puan için mutluyuz bu bi gerçek transferler içinde ama bugün melonun yaptiği ihanettir bana göre tükürmedi ağzinizdan no kelimeside çiksa o ağiz hareketi çikiyo ama melonun yaptiği büyük hatadir bi gerçek varki takimimizda gerçek lider bi ağabey yok eğer olsaydi ne engin eziklerin maçinda ceza alirdi ne bugün melo bu olaylarda bu adamlari o pozisyonlardan çekip alcak bi adama ihtiyacimiz var örnek hakan şükür bülent korkmaz ama artik tek gerçek melo biletini kesti artik birde çikarken fatih terimi itiyor ne kadar sinirli olursan ol bunu yapamazsin

Ya doğru dürüst spor programı yok Ligtv yi seyredeyim dedim Tümer saçmalıyor, off offff

valla düşmeye görelim tekme atmak için 1000 kişi sırada bekliyor başta özdenak

Beyler Butun Spor programlarda bjk lilar agliyor

noldu lan:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt