Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toure gelmiyor arkadaşlar umudu kesin , Drogba kesinleşti rahat olun kobrayı dolayacak boynuna kadıköyde fenerin . :cool:

galiba Drogba ile beraber Kolo Toure yi getirmek icin caba sarf ediyorlar

beyler bir sakin olun yendik drogba geliyor transferler 10 numara keyfinize bakın melo olayı tamam bencede tukurme yok ama hakemin kararı saygı duymalıyız 5 maç ceza almalı bence ve meireles olayı tamam dogru o yanlıs yaptılar ama bizde mi yanlıs olalım

valla bi .. anlamadim..

bugün bir daha gördük ki kaleciyi görünce şutunu zımbalayacak forvet lazım. HOŞGELDİN DİDİER DROGBA.....

Hakan Şükür'e göre Kasımpaşa maçından sonra Fatih Terim'in açıklamaları birilerini germiş(ben öyle anladım hatalıysam düzeltin). 1 ay sonra birşeyler olabilir gibisinden birşeyler söyledi.

fatih hoca emre b. yi dövüyordu L.UTD maçında ki kırmızıdan sonra meloyu itse nolur ? normal şeyler !

beyler bir sakin olun yendik drogba geliyor transferler 10 numara keyfinize bakın melo olayı tamam bencede tukurme yok ama hakemin kararı saygı duymalıyız 5 maç ceza almalı bence ve meireles olayı tamam dogru o yanlıs yaptılar ama bizde mi yanlıs olalım

Hadi oradan, mantığa bak. Tükürmemiş ama beş maç ceza ha. Nasıl kafa var arkadaş sizde? Neye göre vereceksin o 5 maç cezayı? Açıkla da biz de öğrenelim.

burak transfer mi olacak ne bu olay nerden çıktı

Resmi siteye giremiyorum ?

Ot mu daha iyi kafa yapar yoksa toz mu?

Hakan Şükür'e göre Kasımpaşa maçından sonra Fatih Terim'in açıklamaları birilerini germiş(ben öyle anladım hatalıysam düzeltin). 1 ay sonra birşeyler olabilir gibisinden birşeyler söyledi.

o da fazla konuşmasada gönlümüzde krallar gibi kalsa

LİG TV | Drogba ve Kolo Toure ile anlaşan Galatasaray'da yeni hedef Barça'nın sol beki Adriano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt