Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan bu Drogba geliyor iyi hoş da olum Umut var Elmander var Burak var bunlar nolacak? Umut alınmayacak büyük ihtimal. Ama drogba 35 yaşında.

e sneijder de var. tek forvet çıkarsak nolacak lan. Yazık değil mi şu Elmander'in mücadelesine

Çift forvet çıkar. Burak-Drogba. Hoca'nın zaten çift forvetten vazgeçeceğini zannetmiyorum. Drogba'nın yediği Elmander olur. Umut ya da yeni gelen bi yerli Burak'ın yediği olur.

Bu arada maçtan önce Emre Çolak maçın adamı olabilir demiştim.Bence gayet iyi oynadı.Ne düşünürsünüz bu konuda.

beyler bunlar ciddi kafayi yemis drogba'yi tartisiyorlar yahu, kac tane adam görmüsler türkiye'de drogba, sneijder kariyerinde ve kalitesinde?

Drogba ve Sneijder sayesinde prgramları seyrediliyor ve rating yapıolar... Dua etsinler... Yoksa kim bakar Oğuzhana, Olcana, Necip'e...

ya bunlar başkanımızın ünal aysal olduğunu unutuyor.adam istese kendi cebinden para verip messiyi bile alabilecek güçte

Melo ya 3 maç ceza alır ya 4.

Kırmızı kartı tükürük olmasada küfürden verirler ve ya markusun dediği gibi tüküreğe teşebbüs direkt kk 3 maç.Oyuncuya tükürmekte 4-6 maçmış.

Melo çocukla çocuk oldu hem de çok gereksiz bir pozisyonda şu adamları savunuyorsunuz yok tahrik olmuş.Mahallede maç yapmıyor her oynağı maçta yaklaşık 150 milyar kazanıyor.

Didier Drogba hayaldi hep. Bir zamanlar buralarda kadrolar yazılırken sadece ve sadece espri olsun diye Sneijder Drogba isimleri yazılırdı. Artık bunlar Bu Takımda.

Beyler ne diyorsunuz sizce Drogba geldi mi hayırlı olsun diyelim mi ?

arkadaşlar bu yorumcu diye tv ye çıkardıkları adamların çoğunun bir şeyden haberi yok. yahu senin en iyi yapabildiğin, en iyi bildiğin iş futbol. yorumcuyum diye çıkıyorsun o işten para kazanıyorsun. daha oyuncuları tanımıyorlar, kim nerde oynuyor onu bilmiyorlar. mesela sneijder ne tarz bir oyun oynar bilmiyorlar. sen ben çıksak bunlardan daha çok şey söyleriz, daha çok biliyoruz.

drogba gelsin kendi elimle menemen yapicam :ayatollah:

şakasaı bir yana sergen dün belhandayı tanımıyorum lyondamı oynuyor dedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt