Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

işin ilginç tarafı drogba'nın tartışılması. adam şuan bile gollerini çatır çatır atmaya devam ediyor. az önce telegol'de mi ne istatistiklerini açıkladıktan sonra kimse sesini çıkaramadı. bazıları ezbere konuşuyor.

Şu andan itibaren kafama takılan tek sorun Sneijder forması'mı? yoksa Drogbamı.. Teşşekkürler Galatasaray! <3

2sini birden imkanı olanlar için bende Bu ay sonu sözüm de olduğu gibi Sneijder forması alacağım.. bu yıl sonuna kadar da Drogba...

olum resmi açıklama gelmiş resmi site çöktü lannnnnnnn

insallah playoff sistemi olur !! yoksa gelecek haftaya kupayi muzemize koymak zorunda kalacaklar . :troll:

lan bunlara messi'yi getirsen defansa yardim etmiyor diye elestirirler, kapatin sunlara daha fazla rating vermeyin

Drogbayı galatasaray formasıyla görmek nasip olacak ya daha ne istiyeyim bu adam için 1.5 sene önce ne nöbetler tutuldu be kaç kere rüyama girdin be mavi fil :D

Dşuan show tv yi izlıyorum Altan tanrıkulu var sanırım Sjneider grelırken Morinhoya soruyo Drogba orinhonun eskı futbolcusu bgün realmadrid maçını izlerken Ercan taner morinhonun sene sonu gidiceğinden bahsediyodu içimden acabamı dedim birden :D

Drogba parçalıyı giydiği gün ağlarım. NET !

ntvspor.net çöktü :D

wesleyschweinsteiger ‏@jasonic666

soldan sağa drogba-eboue-dany parçalıyı giymişler

723619296.jpg

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
oytun sarıoğlu - 27.01.2013 23:13[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

gerçek mi bu transfer ? eğer bu transfer de olursa lig oynanmasın bu sezon boşu boşuna..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

renkdaş bu oytun sarıoğlu var ya benim orta okuldan sınıfımdaydı. hiç sevmezdim. bi ara benimde gözüme çarptıı antu da bunun msjları. sonra o olduğunu öğrendim. bu böle çıldırdıkca o kadar hoşuma gidiyo ki:)))

SON DAKİKA

LİPPİ (İTALYAN TEKNİK ADAM)

ANELKA VE DROGBA için bakmayın yaşlarına avrupayı sallayacaklar yeni takımlarında

HAYIRLI OLSUN...

Her Pazar bir yıldız kampanyasının önümüzdeki Pazar ki yıldızı kim olacak acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt