Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melonun kırmızı kartı konuyken spor programlarında.başkanımız bir anda gündemi değiştiriverdi...:ayatollah:

Ortada daha hiçbir haber yokken Drogba'yla ilgilendiğimizi ve alacağımızı söyleyen Şeref Aydın'a helal olsun demekten başka bir iş düşmez bana.

Dşuan show tv yi izlıyorum Altan tanrıkulu var sanırım Sjneider grelırken Morinhoya soruyo Drogba orinhonun eskı futbolcusu bgün realmadrid maçını izlerken Ercan taner morinhonun sene sonu gidiceğinden bahsediyodu içimden acabamı dedim birden :D

Fatih Terim > Mourinho

Tukururuk haci biz biz cok terbiyesiz bir takimiz , hatta biz irkcilik yapiyoruz cikip basin toplantisi yapariz .. Baskanimiz cikar hakem odasi basar .. Tribunde kadinlari susturur .. Rakibe yumruk hareketi yapariz .. TFF binasi basariz....

oha görkem geçen gün selçuğun hakeme top hareketi yapmasını esgeçmişsin olmamış :lol:

Resmi site cöktü.

Istanbul'da oturan varmi ? Baskan'in evini basin lan :lol:

hayda paul pierce muhabbeti geçiyor bide drogba bitti başkanı durdursun birisi kafayı sıyırcaz yoksa :D

Bünyamin Gezer'e giydiriyorlar suan Arif ve o sirin sunucu :))

Hayal gibi,

Drogba parçalıyla TT Arenaya çıkacak:)

KAP linkini alabilir miyim ?

Fatih Terim'le Aykut Kocaman arasında haksız rekabet var.Biri Nobre'yi istiyor alınamıyor bizde ise Drogba 2 gün önce gündeme geliyor bugün imzalar atılıyor:asd:

Drogba 'nın boyda 1,90 mış hiç göstermiyor yav 1,85 felan gözüküyor :D

Ne zaman geliyor Didier?

Son macında nasıl oynadı,izleyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt