Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arif böyle ol canımızı ye lan,aferim...

[h=2]Galatasaray, Wesley Sneijder'in ardından 2. büyük bombayı da patlattı! Sarı kırmızılılar, Didier Drogba ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı! [/h]alatasaray Türk futbol tarihinin en sükseli devre arası transfer taaruruzu yapıyor! Sarı kırmızılılar, Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Sneijder'in ardından bu kez de Didier Drogba'ya imza attırdı! Fildişi Sahilli yıldızla 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme yapıldı!

Drogba için Güney Afrika'ya giden Yönetici Sinan Kalpakçıoğlu ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı Bülent Tutlun, yapılan görüşmeler sonrası yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Drogba sarı kırmızılı kulüple 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan 4 milyon euro imza parası alacak Drogba'ya, yarım sezon için 2 milyon euro ödenecek. Fildişi Sahilli yıldız, gelecek sezon ise 4 milyon euro kazanacak. Eğer Drogba'nın sözleşmesindeki opsiyon maddesi kullanılırsa, son sezon için ise 2.9 milyon euro ödenecek.

Avrupa'nın ilk 8 takımı arasına girecez anlaşıldı..

:D

SON DAKİKA

komediye gel!!!

samet aybaba:(kanalturkt top bizde) bejekemiz eger kırmızı formayı giyseydi ugurlu formamızı giyseydik yenerdik o yüzden kaybettik

:asd::asd::asd::asd:

şu anda Drogba normal bi adammış gibi gözüküyo ama bu adam 1 sene önce şampiyonlar ligi finali oynadı .. :b5:

Transfer Nöbeti

Nöbetin hızına yetisilmiyor :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Drogba ebue ye ben Galatasarayda oynamak ıstıyorum para sorun etmem demiş

Arkadaslar melonun tükürmediği net bir şekilde ortada. Ama medyada linç kampanyası başladı. Özellikle trt de ersin düzen ve ilker tamamen varsayım üzerine kesin tükürdü diyorlar. Lütfen Melo ya sahip çıkalım. Tükürse amenna. Ama tükürmediği net bir şekilde ortada.

eboue ye söylemiş drogba ben Galatasaray a gelmek itiyorum diye. eboue de ali dürüst e söylemiş. transfer böle başlamış

tumblr_mh5no0opoE1rlammmo1_400.png

hahahahahhahahahaha agliyorum guluyorum aziz baskaaaaaaaan piskolijik ustunluk halen sende .. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt