Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Madem taraftarın istediği oluyorsa hadi isteyelim..

Başkan Falcao'yu istiyoruz :D

Beyler drogba bizim için şalkenin raulu gibi olur hatırlayın raulla şalke şampiyonlar liginde neler yaptı

tinerciler daha fena durumda beyler,ahahhh:D

sneijder geldiğinde takım içinde kimle anlaşabileceğini düşünüyordum 2 ye 1 ler, ara paslar vs.. drogba gelirse eğer buna çok sevineceğim drogba ve sneijder sınıf oyuncular.. birbirlerinin dillerinden anlayacaklar ve fazlayısla katkı saglayacaklardır

2 sene önce bu takımda sarp,barış,ayhan,aykut oynuyordu 2 sene sonra sonra Drogba,Sneijder,Selçuk,Muslera gibi yıldızlar oynuyor kimse kusura bakmasın ama ÜNAL AYSAL 'I BEN AYAKTA ALKIŞLARIM ABİ

unal-aysal1-57450_501.jpg

:005::005::005::005::005::005::005:

20 YAŞINDAYIM BÖYLE BİR KADRO GÖRMEDİM.

Telegol ne kadar saçmaladı yaaa. Yolanthe sorduğu sorulara bak Rodop un sorduğu

Ynt: Transfer Nöbeti

Dünyada ara transferde bir değil tam iki tane süper yıldızı takımına katan bir takım var mı arkadaşlar söyleyin Allah aşkına...

Dünya bizden bahsedecek ne demek. Bu bizim için Türkiye için müthiş bir reklam.

Yine Galatasaray yine Türkiye yi gururlandiran müthiş başarı.

Teşekürler Ünal Aysal.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Melo tükürmemiş lan.

Burak 15 milyondan aşağı satılamaz.. O kadar etmez aslında ama sonuçta CL'de 6 gol attı :asd:

Medyada yapılan bu transferlere karşı bi çekememezlik bi kıskançlık var. Daha bu haftaya kadar Burak Yılmaz ı yerden yere vuranlar Drogba transferinden sonra şimdi başlamışlar yok Fatih hoca Burak ı silmiş yanlış bu kadar iyi forvetler varken Drogba yı almak yanlış olur felan demeye başladılar. Haksız kırmızı kart gören Melo yu vatan haini ilan edecekler neredeyse.

Hasan Şaş kaynaklı olduğunu söylemiştim Drogba bitti yorumumun : )))

Beyler alexle bi ara mentionlaşmıştım dikkat pazar maç var demişti ne şakacı adamdı ya yazık oldu :D

BELHANDA GALATASARAY' DA

son dakika haberi görürseniz şaşırmayın :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt