Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak'ı gönderenin yatacak yeri olmaz.

17Milyon Burak icin cok iyi rakam ben 8 Milyona bile Ok'yi verirdim..

açıkçası Burak için 15-20 arası veriyorlarsa ben ses çıkarmam bonservisinin verilmesine ( satılma kelimesi farklı geliyor bana :) ) veya toure + 12-13 harika olur diye düşünüyorum.

Burak için 13m€ iyidir arkadaşlar bu adam her sene böyle oynayamaz seneye düşüş gösterir en makul ücret bu gibi gözüküyo.

hemen basladılar ulan bu medyanın galatasarayı karıstırmak ıcın drogba ismini yoketmek için burakı satış haberleri vay be biz ne büyümüşüz :=)

eğer avrupadan teklif varsa burak kesinlikle kendisi de gitmek ister zaten adamın gözü hep avrupada

Yabancı sınırlaması olan bir ligde Burak satılmaz.

Melo sezon sonu gönderilir.

Drogba gelir.

Sneijder coşar.

Schalke geçilir.

Tsl şampiyonu olunur.

Zaten bunlar olduktan sonra lige ambargo koyulur. Allah'dan başkanımız vizyon sahibi biri neyin ne zaman olması erektiğini bilir. Bizi yarı yolda bırakmayacağından güvenim sonsuz. :yenieek:

O değilde toure gelırse 2000 dekı kadromu suan kı kadromu daha ıyı olur ?

Biz kontenjandan bahsederken (özellikle gelecek sezon), Burak´in satilmasi bana mantikli gelmiyor.

Ama 17 Milyon Euro´yu da bi daha bulamazsin. Bu da bir gercek. Burak 17 Milyon da etmez yani :)

Transfer Nöbeti

Biri bizi durdursun...

Sent from my iPad using Tapatalk

Burak'ın bonservisinin %25'i TS'ye gidecek ona göre hesap yapın

ROK: 3 aydir ligtv ntv galatasaray tavrini degistirmesi lazim, mactan once drogbayi aciklamayacaklardi

kaç yaşında olursa olsun gelsin bir gol atsın, heybetli bi gol sevinci yaşatsın sarı kırmızı parçalıyla dizlerinin üstünde kayarak, o fotoğrafı bize versin drogba ondan sonra isterse oynamasın. Parasını düşünecek değilim o nu yönetim düşünecek drogba gelmese kimsenin sesi çıkmazdı yönetim alıyorsa hesabını yapmıstır. Drogbaaaa izliyecez arena da bundan güzel bişey varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt