Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün maç'ı kaybetsek akşam hemen açıklanırdı ..

Kazandığımız için yarın'a kaldı .. :)

Transfer Nöbeti

Şeref Aydın'a, Drogba işi kesin değil ama ciddi girişim var demesine rağmen giydirip duranlar nerede şimdi?

Anlamadığım, tamam balık hafızalısınız ama arşiv var be kardeşim...

Burak 15 milyona giderse İnler'i getiririz belki

kontenjan sıkıntı yaratmaz yani

Drogba kendisi eboue ye Galatasarayda oynamak istiyorum hocayla konusurmusun demiş 100de 100 saglam kaynamıs show tvde mehmet ayan dedi

Drogba transferini ilk aciklayan Fanatik gazetesine tebrikler. 6.5 yil önceden biliyorlardi :)

buragın gidecegine inananlar mı var ya .beyaz tv daha gecen hafta gece 1:30da geliyor diyordu sneijder. geciniz fatih hoca bırakmaz buragı ve melo atılmasaydı burak bu macı 4e 5e taşırdı

Nihat Kahveciyi hic sevmiyorum, para'dan falan bahsediyor. Zamaninda dünyanin parasini kopartti besiktas'tan..... Serefsiz

Ne olursa olsun 35'lik ve yabancı statüsündeki Drogba'yı alıp(bu adam inanılmaz katkı ssağlayacak, eminim ama ayrı konu) 27'lik ve Türk statüsünde bulunan Burak'ı satmak çok feci bir hata olur bence.

Sezon sonu satılırsa satılır yoksa sanmıyorum.

Hagi and Jardel

Sneijder and Drogba

teşekküler emeği geçenlere:ayatollah:

burak hiç bi yere gitmez. drogba- burak oynar

Devre arası G.İnler'i almak farz oldu. :trollface:

Ne olursa olsun 35'lik ve yabancı statüsündeki Drogba'yı alıp(bu adam inanılmaz katkı ssağlayacak, eminim ama ayrı konu) 27'lik ve Türk statüsünde bulunan Burak'ı satmak çok feci bir hata olur bence.

15-20 m veriyorlarsa 27 yasındaki adama bir saat bile dusunurseniz o zaman feci hata olur

Nihat Kahveci: Burak'ı Valencia istiyor ama paraları yok, Falcao giderse Atletico alabilir.

renktaşlar şöyle bişey var eğer şampiyonlar liginde iyi bi yer edinmek istiyorsak ya uzun yıllar şampiyonlar liginde yer alıp tecrübe kazanıcaz yada tecrübeli birkaç yıldız alıcaz

2012 << CL'yi kazanan Chealsea << Drogba tek başına kupayı kazandı neredeyse şimdi bizde

2011 << CL'yi kazanan Barcelona

2010 << CL'yi kazanan İnter << Sneijder o takımın en temel taşıydı

son 3 yılda CLyi kazanan 2 takımın en önemli oyuncularını aldık ben seneye CLde çok iş yapacagımızı inanıyorum

bence burak gitmeyecek arkadaşlar bu derbiden sonra milletin dikkatini başka yere çekmek için bomba gibi patlayacak GALATASARAYı durdurmak için yapılan birkaç spekülasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt