Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O değilde toure gelırse 2000 dekı kadromu suan kı kadromu daha ıyı olur ?

Kadro kalitesi olarak defansa da iyi bi adam gelirse ki Kolo gelecek deniyor. Bu kadro her açıdan daha kaliteli. Ancak o zaman birbiri ile çok uyumlu oyuncular vardı. Takım oyunu çok daha iyiydi. Şimdi bunu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor.

Ben zannetmiyorum Burak'ı satacağımızı Fatih Hoca Burak'ı uzun vadeli düşünüyor.

Baros gidecek onun yerine Drogba gelecek olay bundan ibaret.

Gökhan Hoşer burdamısın acaba?

Burak bir maç oynamadı Türkiye'den gönderdiler anasını satayım.

Burak giderse bütün sevincim kursağımda kalacak.:(

Burak olayını ortaya atanın amacı gündem değiştirmek beyler ya Drogba gelmiş tüm düşmanlar yerlerde sürünüyor şuanda Drogba'yı duyunca. Adamlar şuanda yerlerde sürünüyorlar. Kendilerini odaya kapatmış halıda sürünerek ağlıyorlardır çorapları falan çıkmıştır sürünürken sümükleri de akmıştır beter olun lan hahahaha

Ne olursa olsun 35'lik ve yabancı statüsündeki Drogba'yı alıp(bu adam inanılmaz katkı ssağlayacak, eminim ama ayrı konu) 27'lik ve Türk statüsünde bulunan Burak'ı satmak çok feci bir hata olur bence.

Eğer burağa gerçekten talip varsa ve iyi para veriyorlarsa satılaması daha mantıklı gibi geliyor bana ama tabi yerli olması biraz avantaj.

Burakin futbolunu ne kadar sevmesemde, hatta gözümde futbolcu olmasada, adami 11den kesmek gercekten haksizlik olur bu istatistiklerde. Sampiyonlar Liginde Burak sayesinde tur atladik diyebiliriz. 4-3-3 oynayacak iyi kanatlarimizda yok.

Sneijder 4-4-2de nerde oynayacak.

4-2-3-1 de yine tek forvet. Nasil bir sistem cikaracak Fatih Terim gercekten merak ediyorum.

----------------Muslera----------------

----------Semih------Dany-------------

Eboue-----------------------------Riera

-----------------Melo--------------------

-----Hamit-----------------Selcuk------

-----------------Sneijder----------------

-----------Burak---------Drogba-------

Sampiyonlar Liginde böyle oynayabiliriz aslinda, ancak Hamitin performansinida hic begenmiyorum aslinda. Ligdede 7 yabanci olmuyor. Hocanin isi zor. Kolay gelsin. :D

421732_10151277061271843_2108127227_n.jpg

Keske su Hamit ten de kurtulsak . Mahvetti takımı yine bu akşam

arkadaş uyumam lazım brakıp gidemiyorum forum ve tv yi yarın iş var uleyn ben yatar hadi ii geceler ii nöbetler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt