Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimi oynatcaz yerli forvet ?

yahu burak'a 17 veren çıkacakta biz bunu mu düşünücez? İlla yerli forvetle oynamak zorundamısın. O 17 yi alırsın gider serdar taşçı yı alırsın yada Gökhan İnleri alırsın. Yani defans veya orta sahaya sağlam bir türk monte eder yabancı kontenjanını açarsın.. Biraz mantıklı düşün. İlla yerli forvet şartmı yani..

Sneijder'in okunuşunun ; Sınayder olduğunu bildiğim halde hala Şınayder diyorum daha teknik daha karizmatik duruyo ŞINAYDER . :D

Galatasaray Türk futbol tarihinin en sükseli devre arası transfer taaruruzu yapıyor! Sarı kırmızılılar, Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Sneijder'in ardından bu kez de Didier Drogba'ya imza attırdı! Fildişi Sahilli yıldızla 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme yapıldı!

Drogba için Güney Afrika'ya giden Yönetici Sinan Kalpakçıoğlu ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı Bülent Tutlun, yapılan görüşmeler sonrası yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Drogba sarı kırmızılı kulüple 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan 4 milyon euro imza parası alacak Drogba'ya, yarım sezon için 2 milyon euro ödenecek. Fildişi Sahilli yıldız, gelecek sezon ise 4 milyon euro kazanacak.

Eğer Drogba'nın sözleşmesindeki opsiyon maddesi kullanılırsa, son sezon için ise 2.9 milyon euro ödenecek.

Ntvspor

Drogba yerine neden Bony veya Sow tarzi forvet alinmiyor. Top tutan forvet araniyorsa Bony bunun icin yaratilmis zaten..

Burak'i CSKA satacagimiza Doumbia ile takas yapsak ve Drogba'yi almazsak?

Drogba top tutamıyor dersen insanlar bitaraflarından sana gülerler.

Ben pazartesileri işe uykusuz gitmek zorundamıyım? Yönetim İSTİFA!!!! :trollface:

Amrabat , Danny , Baros , Riera , Melo .. Gidecekler listesi .

burak gitmez, kimse boşuna heveslenmesin...

Yanlis.. Trabzonspor ile hiçbir alakamiz yoktur. 5 Milyona serbest kalir maddesi ile alindi Burak..

https://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224119

AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Daha önce kamuoyuna açıklamış olduğumuz 09.07.2012 tarihli özel durum açıklamamızda, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Yapılan bu transfer görüşmeleri neticesinde kulübümüz ile F.C. Lokomotiv Moscow kulübü anlaşma aşamasına gelmiş olmasına rağmen, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübü ile anlaşamaması dolayısıyla bu transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştır.

Bunun ardından futbolcu Burak Yılmaz kulübümüz ile arasındaki 25.07.2011 tarihli sözleşmenin 6-D maddesini, Galatasaray Kulübü aracılığıyla kullanarak, serbest kalma yoluna gitmiştir. KDV hariç 5.000.000.-EUR peşin ödeme ve futbolcunun bir sonraki transferinden KDV hariç %25 pay verme şartlarının, Galatasaray Kulübü tarafından tamamlanması dolayısı ile futbolcu Burak Yılmaz ile kulübümüz arasındaki 25.07.2011 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaşımla orjinal formasına iddaya girdim.

Drogba geldikte sonra Sow'dan fazla gol atar dedim..

35'lik Drogba Sow'u sırtına alır 10 gol atar oynayacağı 13-15 maçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt