Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanliz Drogba'da bir süphem var :) Türk Futbolu bu adama galiba Ters geliyor. Chelsea : Fenerbahçe maçlarinda hiçleri oynadi ve Fildis : Türkiye maçinda Servet Çetin buna Top oynatmadi :))) hatta kendisi bile Servet Çetin'in gördügü en zorlu Stoperlerden birisi oldugunu beyan etti :)))

Biliyorum Tepki görecegim onun için ben yatar iyi geceler..!!! :)))

yatma saatin gelmiş bak saat 24:00 geçmiş ALLAH rahatlık versin

kim tutar seni ROK

ROK drogba salı günü istanbula gelir diyor, adamın afrika kupasından haberi yok:D

317044_633555210004072_1829733878_n.jpg

:asd:

Rasim Ozan Kütahyalıyı günahım kadar sevmem ama Ahmet Çakar'a söylediği laf hoşuma gitti.

Biz bu gidisle cift forvet oynicaz onumuzdeki bi kac yil fakat bu 8 milyonluk Amrabat nolcak onu dert ettim kendime

Nihat Kahveci: Burak'ı Valencia istiyor ama paraları yok, Falcao giderse Atletico alabilir.

Orasından burasından sallamasın Nihat.İstiyor ama parası yok ne demek arkadaş.Bize Burağı verin ama paramız yok diye fax mı çekmişler kulübe.Kızarmış tavuk camına ekmek batıran Kemal Sunal gibi mi yapmışlar yoksa

Toure ne alemde ya Şeref gelse keşke ulan bu adamı niye küstürdünüz ya ? Şeref buraları okuyorsan benim gibi birçok insanın senin güvenilir bilgilerine ihtiyaçları var diğer insanlara kulak asmayıp gel lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt