Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

basıp gidecek forvetler derneği gururla sunar :D

[video=youtube;0Y46QbR-G24]https://www.youtube.com/watch?v=0Y46QbR-G24[/video]

Transfer Nöbeti

Halen şu şikeci sinan engin ve mahkemelik olup kazandığımız ahmet çakarın programını izleyen taraftarımız var

Sadist misiniz?

Ziya, mantıklı konuştu ya la.:o

Aslında Drogba Yerine Mandzukic'i Satan Schalke'den Huntelaar'ı neden Alamıyalım :yenieek:

Bu shopu yapan kör oldu :D

url=https://bit.ly/c25MCx]
jfzf3.jpg
[/url]

Muslera da yan toplarda zayıf, bence 20'ye hiç düşünmeden satılır... Onur maç kurtaran kaleci, Muslera'nın oyun kurma yeteneği çok daha yüksek tabii... Birebirlerde de muhteşem Muslera. Ama dürüst olmak gerekirse Simoviç-Taffarel-Mondragon üçlüsüne güvendiğim kadar güvenemiyorum Muslera'ya...

Nostaljij maçlarda Simiviçe bakıyorum adam bana hiç güven vermiyor.Kale de öyle bir durmuş ki eldiveni olmasa stoper derdim

drogba demek reklam demek tüm dünyanın Galatasarayı takip etmesi demek parayla reklam yapsak bu kadar yapmayız :D ki yaşına takılanlar var 34lük Klosenin Lazioda yaptıkları 35lik Di Natalenin Udinesede yaptıkları 33lük Militonun İnterde yaptıkları bu adamlar çokmu genç ama hala el üstünde tutuluyolar takımlarının direk 1.ci forvetleri ki bi Drogbadan bahsediyoruz bu oyunculardan kat kat üstün oyuncu Fizik gücü resmen bomba 3 sezon çok rahat üst düzey oynar bence Drogba daha
beyazgol de yarım saat kadar oncede avrupada tum basın medya gs yi konusuyor dedi...reklamın kralını yaptıkta...Simdi sıra borsada feneri geride bırakmak

Drogba gidince soldadoyu alalım :trollface:

bizdemi sorun var bizim spor programlarında mı anlamadım gitti herifler futbol hariç herşeyi konuştular

Yalnız bu Sowa tapan Rıdvanın zenci forvetlerin şahı olan Drogba için katkı sağşamaz demesi yazık yani bari yaşı soru işareti falan de.

Arkadaşlar şu programı izliyorsunuz madem..

Şurada paylaşmayın konuşmalarını..

Ben sevmiyorum izlemiyorum sizin yüzünüzden izlemiş kadar oluyorum..

Sow bile bu ligde bu kadar fark yaratıyorsa Drogba etkisini düşünemiyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt