Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

acaba Burak gercekden gidecek mi

Fildişi finale çıkarsa tahmini dönüş tarihleri nedir ?

mac sonrasi hasan sasin hem ligtv ye hemde basin toplantisinda konusma tarzini cok begendim.her elemanimizdan kalite fiskiriyor arkadas:ayatollah:

Şeref Aydın'a sallayanlarıda şöyle bir kenara alalım..

drogba bızde ne kadar sakınız vaybe bugunlerıde gorecekmıydik

helal olsun ama artık basarı sart oldu

cok mutluyum beyler yoruma gelin neşemden içimde kelebekler uçuştu adeta. sizlerle paylaşayım dedim :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Şirin Baba - 27.01.2013 19:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

drogba futbolu birakana kadar gs hep sampiyon olur‚ o kadar onemli bir transfer

durun hemen umitsizlige kapilmayin bakin ne diyecegim:

hdtd‚ Aziz baskan sen cok yasa‚ varligim varligina armagan olsun‚ nasil koydu Aykut Kocaman‚ zart zurt... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

burak yılmazın buyuk ihtimal satılıcağını düşünuyorum fatih terimde bugunku elmander umut 2 lisinin çok daha iyi oynadığını birkez daha gördüğünü düşünüyorum drogbanın transferinin gerçekleşmesinin ve burağın yedek kalmasının sebebi bence bu ileride özellike elmander drogba avrupa maçlarında lig maçlarında drogba umut elmander umut çok daha hucum olarak iyi

Yalnız bu Kolo haberleri çıkmıyor stoper almıyacakmıyız acaba bence almamız gerekir bugün Dany yi izledim adam 1 e 1 de mükemmel olabilir ama pozisyon alma pozisyon bilgisi konusunda adam sıfır bi pozisyonda gitti Semihin dibine göbek bomboş kaldı ilk ypaışıdıa değil bunun.

Beyler drogba açıklanınca cezalar kalkar mı ona göre biraz stres atacam çıkmadan önce Necip-Tüpçü-OĞUZHAN ÜÇGENİNDE BİR GRUP ÇALIŞMASI YAPMAYI PLANLIYORUM :ayatollah:

Hoca Drogba'yı istemiyormuş İbra'da diretiyormuş. Hayırlısı...

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]deliemin - 28.01.2013 00:32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

yazıldıgına göre 4milyon euro imza parası yarım sezon için 2milyon euro alacak kalırsa seneye 6.9miyon euro alacak ne paraymış bitmedi gitti... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antudakiler sıyırdı :D

arkadaşlar imza parası takımda ücret eşitsizliği yaratmamak için yönetim tarafından uydurulan bir yöntem. sneijder yıllık 3.2 alıyor dediler ama aslında 4.5 milyon eur sabit alıyor. zaten imza parasını 3 yıla yaydılar. drogba çinde 10 mu 13 mü ne alıyordu yıllık. bonervis yok. yıllık 4-4.5 falan alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt