Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak yılmazın buyuk ihtimal satılıcağını düşünuyorum fatih terimde bugunku elmander umut 2 lisinin çok daha iyi oynadığını birkez daha gördüğünü düşünüyorum drogbanın transferinin gerçekleşmesinin ve burağın yedek kalmasının sebebi bence bu ileride özellike elmander drogba avrupa maçlarında lig maçlarında drogba umut elmander umut çok daha hucum olarak iyi

Elmander-Umut'la çıkması tamamen taktiksel. Burak kapanan rakiplere karşı iyi oynayamıyor. Geniş alan bulduğu zaman etkili oluyor Burak. Erken gol bulduğumuz için Bjk açılmak zorunda kaldı ama tersi bi durum olsaydı Bjk kapanıp kontra ataktan gol arayacaktı. Bu oyunlarda da malum Burak'ın etkisi hiç yok denecek kadar az oluyor. Misal geçen haftaki Kasımpaşa maçı. Böyle değişiklikler olabilir maçtan maça her maç aynı 11 çıkacak diye bişey yok. Umut'ta Elmander'de formayı hak eden oyuncular. Hem onlar açısından da bakmak lazım biraz olaya. Umut ne zamandır oynamıyordu çıkarken çok mutsuz gözüktü mesela. Onların vereceği katkıda önemli bizim için kalan maçlarda.

Şu Sabri Sneijder'a bilerek pas atmadı diyenlere de ne gülüyorum adam zaten bilerek oynamıyor ki.Artık top ayağının nasıl gelirse tamamen doğaçlama.

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

hahahahahaha başkası için deseler neyse de sabri için bunu demeleri gerçekten çok komik

adam zaten 3 m öteye pas veremiyor sniejder e mi bilerek pas atmayacak

beyler son dakika...Forma alacak parası kalmayan tarftar Yönetim istifa diye tezahürat yaptı !!:asd:

defansif yönü cok iyiydi ama hücumda her zamanki gibi etkisizdi. son vuruşları kötüydü ve anlamsız çalıma kaçmalar falan.. hamiti bu akşam beğendim ben de, topla fazla buluştu ve baya yoruldu. hamitten daha fazla beklentim var, inşallah düzelir.

Yahu birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Top Hamit'e geldiği zaman hep yalnız. Ama hep! . Ulan bir kişi pas almaya gitmez mi? bir kişi boş alana kaçmaz mı? Hamit'e topu veriyorlar öyle izliyorlar. Yani ''sen orda 3 kişiyi çalımla ondan sonra içeri doğru gir bize pas ver'' der gibi.. Yahu adama top geldiğinde 3 kişi birden dalıyor. Adama yakın oynayan yokki.

Yalnız bugün semihide çok beğendim,ilk yaıya göre performansı artırmış:ayatollah:

Attığı pasların abartısız %80'i rakibe gitti, isterse 3 penaltı çıkarsın benim gözümde rezalettir. Sabri Rijkaard döneminde muhteşemdi, önyargım falan yok.

Ama adamın oyun zekası da, pas yüzdesi de, orta başarısı da, şut başarısı da, ne yazıkki bizde oynamaya müsait değil.

Sabri ye ön yarglı bakıyosunuz bence yoksa hiçte fena oynamıyor..Sanki pas hatası yapan bi Sabri

yaklasik 2 sene once stancu-culio alirkan simdi sneijder ve drogba radar'a yakalanacaz biraz yavas yauw :D:D:D

Messi Galatasaray'a göz kırptı.:q

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt