Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:asd:varmi myc lik bi durum yeni geldim

o%C4%9Fuzhan-%C3%B6zyakup-webkartallar-300x217.png

Tipsiz menemen

Attığı pasların abartısız %80'i rakibe gitti, isterse 3 penaltı çıkarsın benim gözümde rezalettir. Sabri Rijkaard döneminde muhteşemdi, önyargım falan yok.

Ama adamın oyun zekası da, pas yüzdesi de, orta başarısı da, şut başarısı da, ne yazıkki bizde oynamaya müsait değil.

Ön yargım yok diyosun 3 penaltıda çıkarsa benim gözümde rezalettir diyorsun. Mantık erororrororororrrrr :rolleyes:

Elmander: Drogba çok iyi santrafor. Benim mücadele etmem gereken oyuncu sayısı bir tane daha arttı. :ayatollah:

Elmander-Umut'la çıkması tamamen taktiksel. Burak kapanan rakiplere karşı iyi oynayamıyor. Geniş alan bulduğu zaman etkili oluyor Burak. Erken gol bulduğumuz için Bjk açılmak zorunda kaldı ama tersi bi durum olsaydı Bjk kapanıp kontra ataktan gol arayacaktı. Bu oyunlarda da malum Burak'ın etkisi hiç yok denecek kadar az oluyor. Misal geçen haftaki Kasımpaşa maçı. Böyle değişiklikler olabilir maçtan maça her maç aynı 11 çıkacak diye bişey yok. Umut'ta Elmander'de formayı hak eden oyuncular. Hem onlar açısından da bakmak lazım biraz olaya. Umut ne zamandır oynamıyordu çıkarken çok mutsuz gözüktü mesela. Onların vereceği katkıda önemli bizim için kalan maçlarda.

Ben de katılıyorum sana, belki kırmızı olmasaydı en son Burak'ı alırdı oyuna.

Umut'un çıkarkenki mutsuz görüntüsü benim de dikkatimi çekmişti, Drogba olayından sonra bonservisinin alınmayacağını düşünüyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam opsiyon tarihi de lig bitmeden yakın bir tarihti.

Ama bence kalmalı takımda, cidden çok faydalı bence.

ali dürüst çok iyi konusmus

madem goruntuden ceza veermek meshur oldu bızde ızleyıp gereknı yapacagız

şeref küstü herhalde niye gelmiyor ki?

Şeref Reyis'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu söylediğimin Drogba transferini önceden haber vermesi falan değil. İsteyen kabul etsin isteyen etmesin ama biz taraftarlar linç etmeyi çok seviyoruz. İyi ile kötüyü asla birbirinden ayıramıyoruz.

Ben şahsen burda Galatasaray yöneticileri dahil, gerçekten Galatasaraylı olan bazı insanlarla sohbet edebilmeyi çok isterdim. Onlarla Galatasaray'ı konuşmayı gerçekten çok isterdim. Ya da illa Galatasaraylı değil, mesela Mehmet Demirkol'un bu sitede olmasını gerçekten isterdim. Hem onun bize katkısı olurdu, hem de eminim o da bizlerden birşey alırdı. Ama adam açtığı tweetteri bile kapatmak zorunda kaldı. Sebep? Renkler farketmez, herhangi bir takımın işine gelmediği 3-5 cümle söyledi diye anında linç. Ana bacı küfür...

Ama bizim işler biraz garip, bizde herşey sonuca yöneliktir. Şimdi 2-1 yendik süperiz olaki birisinin ayağına çarpıp top kalemize girseydi baksaydın şimdi yorumlara...

Yani şimdi Albayrak reyis olmaz da hadi ola ki merak etti açtırdı bir üyelik bizlerle sohbet etmek istedi. İddaa ediyorum geldiği gibi adamı transfer sorularıyla boğarız bida illallah dedirtiriz.

Ünal Reyis bile, Sneijder gelmeseydi fokurdamaya başlardı, geldi kral oldu. Şimdi Drogba'da gelince efsane olacak ama açalım bakalım 7ocağı kim bilir neler yazıyoduk.

Arkadaşlar bir ayarımız olsun artık ya... Ve değerlerimizi ne abartalım, ne küçültelim ama kesinlikle saygımızı koruyalım.

ahahahah koptum ya :D

Drogba transferini 7 yıl önce duyuran fanatik gazetesini tebrik ederiz...

Yiğidi öldür hakkını ver demişler ... tesekkurler Seref Aydın

Yengemizin röportajı

[video=youtube;j7AxQkHpXJ8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j7AxQkHpXJ8[/video]

Bizim futbolcuları uyarmıyorlar mı?

Ama röportaj fena değil ama o kısa filmle ilgili nerede bir tepki olmuş??:confused:

Yenge de çok sempatik.

Sabri o posizyonda pas verse hem zaman geçecekti.Hem takım ileri çıkacaktı.Hemde faul alma şansımız olabilirdi.Veya Sneijder şut tercihini kullanabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt