Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abicim kusura bakma da bugünki maçı izlediğine eminmisin paslarının yüzde 80 i mi yapma allah aşkına bugün çok iyi oynadı Sabri hatta bu seneki Eboueden daha iyi oynadı adamı öyle bir hale soktu insanlar eşiyle tipiyle herşeyiyle dalga geçiyorlar bu ön yargıyla bakıyorsunuz geçen sene rezildi samsun maçı flaan ama bu maçı izleseydiniz Eboueden daha iyi oynadı.

imza

bugun ve gecen hafta ki maclarda en iyilerdendi....ozel olarak tebrik ediyorm.....rahat biraksinlar artik adami..o Gs in cocugu.....

Yahu birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Top Hamit'e geldiği zaman hep yalnız. Ama hep! . Ulan bir kişi pas almaya gitmez mi? bir kişi boş alana kaçmaz mı? Hamit'e topu veriyorlar öyle izliyorlar. Yani ''sen orda 3 kişiyi çalımla ondan sonra içeri doğru gir bize pas ver'' der gibi.. Yahu adama top geldiğinde 3 kişi birden dalıyor. Adama yakın oynayan yokki.

Kesinlikle tek başına 2 3 8taş lıyla uğraştı didindi..Hamit özellikle ikinci yarı muazzam oynadı..Şu gol orucunu da bozarsa inş. eski günlerine dönecek

Pankart cidden olmamiş. Ayiptir gunahtir 100$ ne lan o kadar deger mi bunlara.

Ali Sami Yen'e Metin Oktay'a küfür eden bu tinercilerdi unutmayın. Hadlerini bilsinler.

---------Drogba-----Burak--------

-------------Sneijder--------------

-------Selcuk--------Hamit--------

------------Melo/Yekta-------------

Riera--Toure---------Semih---Eboue

--------------Muslera---------------

Bu bir rüya olmalı :rolleyes:

Umutu alırız anlık moral bozukluğu çünkü 55 te çıkıyor adam tabi üzülür.Burakı yedeklicek ligde Avrupada her türlü yararlanılacak bir adma Umut 3 milyon giib düşük ücreti var kesin alırız almammız lazım.

burak yılmazın buyuk ihtimal satılıcağını düşünuyorum fatih terimde bugunku elmander umut 2 lisinin çok daha iyi oynadığını birkez daha gördüğünü düşünüyorum drogbanın transferinin gerçekleşmesinin ve burağın yedek kalmasının sebebi bence bu ileride özellike elmander drogba avrupa maçlarında lig maçlarında drogba umut elmander umut çok daha hucum olarak iyi

Arkadaş bi bitmediniz ya taktiksel bir seçim yaptı hoca maçı önde baskıyla erken koparmak istedi. İkinci yarı alacaktı zaten burağı melo kırmızı görmeseydi burda tarihi farkı konuşacaktık. Nasıl galatasaraylısınız bilmiyorum , sorgulamıyorum yanlış anlama ama yukardaki yorumun beyaz tv telegol vs deki kahvehane muhabeeti yapan ilkokulu mezunlarından ne farkı var ? Lütfen ya..

Ben de katılıyorum sana, belki kırmızı olmasaydı en son Burak'ı alırdı oyuna.

Umut'un çıkarkenki mutsuz görüntüsü benim de dikkatimi çekmişti, Drogba olayından sonra bonservisinin alınmayacağını düşünüyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam opsiyon tarihi de lig bitmeden yakın bir tarihti.

Ama bence kalmalı takımda, cidden çok faydalı bence.

Tabi ki öne geçmişiz en etkili değişiklik Burak'ın girmesi olurdu. Birazda kornerden yediğimiz gol etkiledi. Eğer 2-0 devam etseydi Sneijder-Elmander, Umut-Burak değişikliği olurdu.

ahahahah

[video=youtube;ZTBGrauv93k]https://www.youtube.com/watch?v=ZTBGrauv93k[/video]

Rüya mı görüyorum??????? Yoksa gerçek mi olmak üzere?

abD9LiWahZ.jpg

artik sol beke falan adam aramayin,riera canavar gibi ne istiyosunuz daha adamdan

Ligimizin süperstari ferdifernandes ne costurdu macta demi beyler?

Muslera'nın ayrılmasını göz önünde bulundurursak , kaleye Onur takviyesi müthiş olur diye düşünüyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt