Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum maç topiğinde gole sevindiğim için, ne yapalım parayı çok seven biriyim buda kötü bir şey sanırım kişiliğimin zayıf noktalarından biri bu hiç bir zaman inkar etmicem.

Para icin Galatasarayi satan adam ben Galatasarayliyim demesin bizahmet..

AslOlanGalatasaray'dir

Cevap: Transfer Nöbeti

Afrika kupası ne zaman bitiyor ya..

Fildişi de final oynamadan bitirmez turnuvayı..

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum maç topiğinde gole sevindiğim için, ne yapalım parayı çok seven biriyim buda kötü bir şey sanırım kişiliğimin zayıf noktalarından biri bu hiç bir zaman inkar etmicem.

Boracan Kardesim git yat uyu millet seni makaraya aliyor burada..daha fazla kendini rencide etme istersen.

Lafı yiyince? Beyinsiz dediğin zaman laf mı sokmuş oldun? :asd: :asd: Arkadaş memlekette alt sınıfın zeka seviyesi baya düşük diyorlardı da dışardan yok değildir diyordum. :( Neyse ben uzayım bari. Laf yedim gidip tuvalette ağlamam lazım biraz. :asd:

Aranızdaki konu beni ilgilendirmiyor gerçekten ama hangi sınıfa mensup olduğunuzu öğrenmemde bir sakınca var mı acaba ?

Adamlar menemen tişörtü çıkarmışlar :lol:

jg2tm.jpg

Lafı yiyince? Beyinsiz dediğin zaman laf mı sokmuş oldun? :asd: :asd: Arkadaş memlekette alt sınıfın zeka seviyesi baya düşük diyorlardı da dışardan yok değildir diyordum. :( Neyse ben uzayım bari. Laf yedim gidip tuvalette ağlamam lazım biraz. :asd:
belkide tuvaletten aglarken yaziyosundur bilemeyiz,boracan gibi resim cek gonder yoksa inanmicaz tuvalet guzeli seniii:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt