Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tecrübelierime göre konusim. Bu is bitmisdir Renkdas.

Sansal Büyüka... da kesin olmiyan birseye bukadar net ve kesin bitdi demez.

Anladım. Kısa sürede resmi bir açıklama yapılır o zaman.

Bu arada, sen nerede yaşıyorsun? Türkçe'de çok hata yapıyorsun da oradan farkettim.

Mesela, "olmiyan" değil "olmayan"; "bitdi" değil "bitti" olacak. Tabi kasıtlı olarak öyle yazmıyorsan. :rolleyes:

takımın iskeleti çok fena olur bizim

muslera-eboue-semih-toure-yaya-selçuk-engin-sneijder-drogba

solbek ve kanada da iki türk koy diyicemde solbek yok anasını satim

kanata sezon sonu için ben Kerim Frei hamlesi bekliyorum.

sol bek için şu iskelet ile yaz kendi ismini fark edilmessin bile :D

[h=1]semih kaya[/h]

• şu takımda 450bin tlye oynaması nerden bakarsanız bakın ayıptır, haksızlıktır.https://www.galatasaray.org/...tbol_as/haber/11727.php takımdaki oyununun yanı sıra sakinliği, efendiliği, galatasaraylılığıyla öyle bir nimet ki. geç bulduk ama ömür boyu kaybetmeyelim kendisini.

(lisbeth, 28.01.2013 03:24)

• şu adamdan bir tane daha olsa, galatasaray hiç zorlanmadan 2-4-4 düzeniyle oynayabilir.

helal olsun be sana, gerçekten aldığı her kuruş helal ve daha fazlasını, fazlasıyla hak ediyor.

bence yönetimin kendisi boş kağıda imza atsa dahi bir daha ki sözleşmede yıllık ücretini minimum 1-1,5milyon€ yapması gerekiyor. hak edene vereceksin arkadaş, bu adama kalkıp yıllık 10milyon€ verilse azıcık gocunmam.

ulan toure 2 tane takım arkadaşın var gel artık ya neyi bekliyosun

napacan cityde gel sende 3 lü fildişili dolaşın

kanata sezon sonu için ben Kerim Frei hamlesi bekliyorum.

sol bek için şu iskelet ile yaz kendi ismini fark edilmessin bile :D

aynn hakan çok ballı bu yüzden

kerim den ziyade ben adrian,boateng gibi bi topçu bekliyorum bi kanada

beklemekle olmuyo ama işte yabancı sınırlaması var

Anladım. Kısa sürede resmi bir açıklama yapılır o zaman.

Bu arada, sen nerede yaşıyorsun? Türkçe'de çok hata yapıyorsun da oradan farkettim.

Mesela, "olmiyan" değil "olmayan"; "bitdi" değil "bitti" olacak. Tabi kasıtlı olarak öyle yazmıyorsan. :rolleyes:

Almanya, Stuttgart

Edebiyat ustasi olmasamda, iyidir dil biligim :D

+Bu saatlerde pek yazima önem vermiyorum :D

diziliş güzel ama kağıt üstünde.ataktayken böyle olur ama defanstayken selçuk liberoya kayınca inler sağ iç pozisyona düşüyü o zaman

şimdi mesela;

.............melo......................

hamit.......selçuk........amrabat

oynuyoruz.selçuk top rakipteyken meloyla ikiliyo göbeği kanatlarda beklere destek veriyo miss

anlatabildim dimi

Sneijer bozuyor sistemi :D

tek forvet oynarsak devam eder bu sistem ama o zaman Burak tan verim alamayız.

Juve taktiği gibi olabilir

---------Muslera----------

----Dany---Semih---XXX---

Eboue---------------------XXX

--------Selçuk-G.İnler------------

----------Sneijder-------------

---Drogba---Burak--------

Bu arada herkese iyi geceler ben yatıyorum.

Drogba ile de kesin anlaştıysak hayırlı olsun.

Anlaşamadıysak da anlaşalım.

semih kaya

• şu takımda 450bin tlye oynaması nerden bakarsanız bakın ayıptır, haksızlıktır.https://www.galatasaray.org/...tbol_as/haber/11727.php takımdaki oyununun yanı sıra sakinliği, efendiliği, galatasaraylılığıyla öyle bir nimet ki. geç bulduk ama ömür boyu kaybetmeyelim kendisini.

(lisbeth, 28.01.2013 03:24)

• şu adamdan bir tane daha olsa, galatasaray hiç zorlanmadan 2-4-4 düzeniyle oynayabilir.

helal olsun be sana, gerçekten aldığı her kuruş helal ve daha fazlasını, fazlasıyla hak ediyor.

bence yönetimin kendisi boş kağıda imza atsa dahi bir daha ki sözleşmede yıllık ücretini minimum 1-1,5milyon€ yapması gerekiyor. hak edene vereceksin arkadaş, bu adama kalkıp yıllık 10milyon€ verilse azıcık gocunmam.

Süper Gençler Ligi'nde Beşiktaş'a karşı forma giyerken Batuhan Karadeniz'in kafasına tekme atması sonucunda beyin pıhtılaşması geçirmiş ve ameliyat olarak sezonu kapatmıştır. Ameliyattan çıktığında onu ziyaret eden ilk isim ise merhum Özhan Canaydın olmuştur. Hatta moral vermek isteyen hemşirenin "İyileşip çıktığında Fenerbahçeli olacaksın, tamam mı?" sözüne "O zaman beni çıkartmayın."

.

Zaten çoğu kişi çok iyi bilmez ama ne biliyim çok garip hatalar olunca dikkatimi çekti direk.

Problem degil :D

Ana Dilim aslinda almanca. Onu mükemmel konusiyorum.

Türkce de bazen ara sira tabiki problemler olabilir, malum burda pek konusulmiyor+yazmiyorum.

Forum ile ama baya gelisdirdim. bu ara inglisce, fransica da bilirim. bari tam bilgi verim :D

Umarim, 10-12 ara, KAP a bilgi gelir, aksama dogru aciklanir Drogba Reis:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt