Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cogu kisi 4312 yaziyorda...

bilmiyorum. Artik modern futbolda Kanatlar cok önemli.

Rakipin önemli Kanat Oyunculari olursa, senin 4312 zora girer...

ne olursa olsun, yeni sezonda bi baba yigit Kanat gerek.

senin 4-2-3-1 indeki geri beklerin adam gibi bekler değilse dediğinde haklısın ama senin beklerin srna,marcelo,alves gibi beklerse bu sistem çok iyi işler.eboue ve riera a sınıfı bekler olmasa bile b sınıfının en önünde yer alırlar

abi cok üzüldüm ya Sneijder'e takıma yeni gelmiş oyuncu sahip cıkılması destek olunması lazım bu ne terbiyesizliktir. gözümden düştü maç içinde kimse pas atmıyordu şimdi herşey daha iyi canlanıyor gözümde. eyvallah video için.

sezon başı Amrabat ve Riera'ya da bunun gibi olaylar olmuştu sanki

neyse beyler herkese iyi geceler,yarında drogba mrogba defans mefans açıklansında keyfimiz iyice artsın bjk galibiyetiyle beraber:ayatollah:

sezon başı Amrabat ve Riera'ya da bunun gibi olaylar olmuştu sanki

abi sneijder özü sözü bir temiz yürekli bir insanmış onu anlatanlar böyle söylüyor. en çok bu yüzden üzüldüm haketmiyor bu muameleyi adam kayrısıyla beraber kariyerine bizimle yeni bir sayfa açtı bu adam umuta da gol attıracak o saha içinde pas atmayanlara da. ne alıp veremedikleri var gerçekten çok efendi birine benziyor sneijdere böyle davranılmasına ne gönlüm razı ne de Galatasaray'lılığım tepkim bundan.

bence saha içine değil saha dışına bakın umut sneijdere antremanlarda trip atıyor olsa sneijder umutun yanına gider mi umut sadece oyundan çıkısına bozuluyor

Sanki top oynuyoda oyundan çıktığına bozuluyo çıkacak tabi adam gibi oynasın Sneijder'de adam gibi oynamazsa oda çıkacak inşallah çözülür bu olay

abi sneijder özü sözü bir temiz yürekli bir insanmış onu anlatanlar böyle söylüyor. en çok bu yüzden üzüldüm haketmiyor bu muameleyi adam kayrısıyla beraber kariyerine bizimle yeni bir sayfa açtı bu adam umuta da gol attıracak o saha içinde pas atmayanlara da. ne alıp veremedikleri var gerçekten çok efendi birine benziyor sneijdere böyle davranılmasına ne gönlüm razı ne de Galatasaray'lılığım tepkim bundan.

usta orda olayın sneijder ile bi ilgisi yokki. umut oyundan çıkışına bozuldu çok hırslıydı ondan

Ya harbi ya, Umut Bulut'un yaptigi resmen yanlis. Sneijdere acidim valla. Yapilmaz ki öyle.

Bence Umutun yapdigini fazla sisirmeyin.

Ona bakarsaniz melo cikarken terimi itdi simdi bu Melo terime kizdimi demek oluyor ?

Oyun icinde olabilir böyle seyler ve kizmalar küsmeler.

Gelecek haftalar gösterir kimin ne oldugunu

Abartmayın artık b*kunu çıkıyoruz bazen,adamın çıktığına morali bozulmuş kafası eğik çıkıyor,yok Sneijder gibi nur yüzlüye nasıl yaparmış ey Allahım ya!

biz Sneijder'e destek çıkacağız ki umut bulut gibi kendini bilmezler takım içinde huzursuzluk çıkarmayacaklar. maç içinde yaptığı bir tane olumlu icraat yok kezban tribine giriyor oyundan çıkarken. kendi biletini kesti sezon sonu fransaya iyi uçuşlar.

beyler bu sneijdera pas atmadilar geyigi nerden cikti yahu. ben oyle birsey gormedim macta. goruntu veya aklinizda olan pozisyon varmi.

O degilde, beyler bence Drogba ile bitmedi bu transfer dosyasi. Beni dedi dersiniz.

Bence Drogba ile birlikte 2 oyuncu daha gelecek aha buraya yaziyorum.

Okadar da eminim!

O degilde, beyler bence Drogba ile bitmedi bu transfer dosyasi. Beni dedi dersiniz.

Bence Drogba ile birlikte 2 oyuncu daha gelecek aha buraya yaziyorum.

Okadar da eminim!

(bkz: bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, tam 5 kavanoz balderesi)

beyler bu sneijdera pas atmadilar geyigi nerden cikti yahu. ben oyle birsey gormedim macta. goruntu veya aklinizda olan pozisyon varmi.

sabri boş durumdaki şınaydere pas yerine sol ayakla kaleye vurdu. engin boş durumdaki şınaydere pas atmayarak tirübünlerin tepkisini çekti. riera ceza yayına yakın şınaydere pas atmayarak çalım atmaya kalkıştı topu kaptırdı.

ama selçuk inan ceza sahasında gelen topa topuğuyla şınayderin önüne bırakmak istedi son anda rakip girdi yoksa şınayder kaleciyle karşı karşıya penaltı noktasına yakın bi yerden vuracaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt