Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sabri boş durumdaki şınaydere pas yerine sol ayakla kaleye vurdu. engin boş durumdaki şınaydere pas atmayarak tirübünlerin tepkisini çekti. riera ceza yayına yakın şınaydere pas atmayarak çalım atmaya kalkıştı topu kaptırdı.

ama selçuk inan ceza sahasında gelen topa topuğuyla şınayderin önüne bırakmak istedi son anda rakip girdi yoksa şınayder kaleciyle karşı karşıya penaltı noktasına yakın bi yerden vuracaktı.

Desene bizim türk futbolcularin yine kiskancligi tuttu. Bi dönem Jardeldeki gibi.

O degilde, beyler bence Drogba ile bitmedi bu transfer dosyasi. Beni dedi dersiniz.

Bence Drogba ile birlikte 2 oyuncu daha gelecek aha buraya yaziyorum.

Okadar da eminim!

drogba arti iki oyuncu hic zannetmiyorum. bu kadar yabanci bollugunda. ayrica turk kim olabilir devre arasinda diye dusunuyorum kimse gelmiyor aklima serdar tascidan baska. onuda herhalde hoca his dusunmedi yada o gelmek istemiyor yoksa bu adamin dusunulmemesinin pek bir aciklamasi yok.

yalniz bugun bir ara acaba alper alinabilirmi diye dusundum melo kirmizi kart gordukten sonra. zaten herhalde 4-5 mac ceza verir bu serefsizler meloya.

Abartmayın artık b*kunu çıkıyoruz bazen,adamın çıktığına morali bozulmuş kafası eğik çıkıyor,yok Sneijder gibi nur yüzlüye nasıl yaparmış ey Allahım ya!

wesley-sneijder-008.jpg

Nur yüzlü ama :D

sabri boş durumdaki şınaydere pas yerine sol ayakla kaleye vurdu. engin boş durumdaki şınaydere pas atmayarak tirübünlerin tepkisini çekti. riera ceza yayına yakın şınaydere pas atmayarak çalım atmaya kalkıştı topu kaptırdı.

ama selçuk inan ceza sahasında gelen topa topuğuyla şınayderin önüne bırakmak istedi son anda rakip girdi yoksa şınayder kaleciyle karşı karşıya penaltı noktasına yakın bi yerden vuracaktı.

bence yine cimbizla cekiyoruz. enginin pozisyonunu hatirlamiyorum. ama sabrininkini hatirliyorum. sabri klasik sabri. zaten yetenek olsa oyle sacma seyler yapmazdi. ordada sabrilik yapip sacma sutlarindan birini cekti. rieraninda pozisyon icabi oldugunu dusunuyorum. hele hele rieranin hayatta oyle birsey yapacagini dusunmuyorum. avrupalilar pek boyle seyleri kafaya takmaz bizim gibi.

Sneijder'i kıskanma faslına nasıl gelindi anlamakta mümkün değil,bazı taraftarlarımızı anlamak hiçte mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt